Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

15 273 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně provize a právních služeb RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Monika Ešnerová

64 772 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Metro, MHD
Datum vložení před 3 hodinami
Plocha užitná 95 m²
Inženýrské sítě Plyn
Vlastnictví soukromé
Patro 4.
ID nemovitosti 232024
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Prodej pohodlného prostorného mezonetu o dispozici 3+kk o velikosti 95m2 orientovaným do vnitrobloku ve čtvrtém patře cihlového domu s výtahem.

Rekonstrukce bytu proběhla v roce 2016, nové koupelny, stoupačky, moderní design. Celková výměra bytu je 95 m2 a je orientován na západ s výhledem do klidného vnitrobloku. Dispozice bytu je hezky prakticky řešena.

Dominantou bytu je otevřený obývací pokoj s jídelním koutem a s kuchyní s vestavnými spotřebiči. Z obývacího pokoje je vstup do ložnic po schodech v patře. Ložnice jsou oddělené a poskytují tedy soukromí. Byt poskytuje prakticky dvě koupelny. Světlá prostorná koupelna se sprchovým koutem je umístěna v dolní části bytu, s umyvadlem a wc. Druhou toaletu nalezneme i ve druhé koupelně, kde se nachází vana i bidet.

Na podlahách je kvalitní dřevěná podlaha, v koupelnách dlažba. Byt je v perfektním stavu, nabízí se včetně veškerého vkusného zařízení. Vytápění je řešeno plynovým kotlem se Smart aplikací k ovládáním mobilem na dálku. Celý byt je situován do klidného vnitrobloku na Západní stranu.
Byt se nachází v udržovaném domě s výtahem a novou střechou /zateplenou/. Satelit vlastní k bytu. Klimatizace umístěna.

Byt se nachází v atraktivní lokalitě Prahy 2 Nové Město, na největším náměstí v Praze, na Karlově náměstí. 5 minuty pěší chůzí na Staroměstské náměstí. V místě je perfektní dopravní dostupnost a občanská vybavenost. Tramvajová zastávka před domem, v bytě ji neuslyšíte. V těsné blízkosti se nachází restaurace, obchody, úřady, školy i školky. Díky své poloze je byt skvělou jak investiční příležitostí, tak i pro pohodlné residenční bydlení. Byt je v osobním vlastnictví. Fond oprav nízký

Prohlídky dle domluvy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Ešnerová
Monika Ešnerová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Ešnerová
Monika Ešnerová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti