Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

16 600 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Vladislav Maltcev

70 400 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 92 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Skeletová
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 4.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti VS188
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Evidenční číslo / ID zakázky: VS188

V žádané lokalitě Prahy 3 nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk v nově vzniklém rezidenčním komplexu. Tento luxusní byt se nachází v unikátním projektu, který přetváří část Žižkova na moderní městskou lokalitu s rozsáhlými zelenými plochami a kompletní infrastrukturou. Byt nabízí komfortní bydlení s vynikající dopravní dostupností a kompletní občanskou vybaveností v okolí.

Celková plocha bytu včetně lodžie, avšak bez sklepa a garážového stání, činí 107 m2. Interiéru bytu vytváří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a velkou lodžii orientovanou na jih, která rozšiřuje obytný prostor a je ideální k odpočinku. Dvě samostatné ložnice poskytují dostatek soukromí pro všechny členy rodiny. Ložnice s východní orientací zaručují příjemné probuzení s prvními ranními paprsky. Koupelna a samostatné WC jsou navrženy s důrazem na funkčnost a estetiku. Praktická komora nabízí dodatečný úložný prostor. Při inzerování byly použity ilustrativní fotografie co nejvíce odpovídající skutečnosti.

K bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání v podzemní garáži s přípravou pro nabíjení elektromobilů.

Byt je vybaven nadstandardními prvky pro maximální komfort bydlení. Systém řízeného větrání s rekuperací tepla zajišťuje zdravé vnitřní prostředí a úsporu energií. Klimatizace poskytuje příjemné prostředí v horkých letních dnech. Sofistikovaný systém podlahového vytápění přináší optimální teplotní komfort v každém koutě bytu. Předokenní žaluzie a kvalitní okna s trojskly zaručují optimální tepelnou a zvukovou izolaci. Na lodžii je položena mrazuvzdorná keramická dlažba.

Byt se nachází v rezidenci se zvláštním důrazem na ekologii a pohodlí. Zelené střechy, retenční nádrže na dešťovou vodu a parkové úpravy s vodními prvky přispívají k příjemnému mikroklimatu. Součástí projektu je také výstavba nové mateřské školy a vytvoření rozsáhlého parku, který poskytne ideální prostor pro relaxaci a aktivní odpočinek.

Lokalita nabízí vynikající dopravní dostupnost - pouhých 5 minut chůze ke stanici metra Želivského a plánovanou novou tramvajovou trať přímo v srdci čtvrti. V okolí se nachází kompletní občanská vybavenost včetně škol, zdravotnických zařízení, obchodů a restaurací. Díky své poloze v širším centru Prahy, nadstandardnímu vybavení a promyšlenému urbanistickému řešení celé čtvrti je tento byt ideální volbou pro náročné zájemce o kvalitní bydlení.

Energetická třída PENB B — velmi úsporná.
Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Vladislav Maltcev
Vladislav Maltcev
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Vladislav Maltcev
Vladislav Maltcev
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti