Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

11 789 615 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Šašek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

49 999 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Lodžie
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 87 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 2125
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 87 m²
Konstrukce Skeletová
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 87 m²
Patro 4.

Popis nemovitosti

Velmi rádi Vám k prodeji nabízíme krásnou a prostornou bytovou jednotku o dispozici 3+kk a podlahové ploše 87 m2 v novém projektu Byty Limuzská v pražských Strašnicích. Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží skeletové samostatně stojící novostavby s výtahem. Součástí bytu je balkon, lodžie, sklepní kóje a venkovní parkovací stání.
Byt se skládá z dlouhé chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dalších dvou pokojů, koupelny s vanou i sprchovým koutem, samostatným WC s umyvadlem a rozměrné komory, která může sloužit jako úložný prostor. V nové kuchyni, která je vestavěná na míru se nachází veškeré moderní spotřebiče značky AEG: indukční varná deska s digestoří, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, vestavěná myčka a lednice s mrazákem. V komoře je umístěna kombinovaná pračka se sušičkou značky Samsung. Díky plastovým oknům a výborné mezibytové zvukové izolaci je byt velmi tichý, což Vám zajistí poklidné a spokojené bydlení. Podlahy jsou laminátové plovoucí a keramická dlažba, vytápění pak ústřední dálkové. Nový bytový dům se nachází v městské části Strašnice, které jsou klidnou a elegantní čtvrtí nedaleko pražského centra. Okolní prvorepubliková vilová zástavba má svoji atmosféru. V bezprostředním okolí se nachází veškerá občanská vybavenost včetně obchodů, restaurací, škol, školek, polikliniky, divadla a mnoho dalších volnočasových aktivit. K relaxaci a sportovnímu vyžití lze využít bohatou okolní zeleň – Malešický park, přírodní park Smetanka, park Gutovka, Botanickou zahradu Malešice a v neposlední řadě i Hostivařskou přehradu. Výborná dopravní dostupnost do centra města jak autem, tak MHD. Několik kroků od domu se nachází autobusová a tramvajová zastávka, odkud se mimo jiné dostanete i na blízké stanice metra A - Strašnická či Depo Hostivař.
V současné chvíli jsou v bytě nájemníci s platnou nájemní smlouvou do 5.12.2024, vhodná je tedy koupě i na investici, není to však podmínkou. Financování je možné naší společností eDO finance, s kterým Vám velmi rádi pomůžeme. Pro více informací a domluvení prohlídky volejte makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Šašek
Martin Šašek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Šašek
Martin Šašek
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti