Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 900 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Robert Poppl

54 708 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před 22 dny
Plocha užitná 74 m²
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Patro 4.
ID nemovitosti N07428
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Exkluzivně vám nabízíme velmi zajímavý byt 3+kk/2+1 situovaný v centru Prahy, přitom v úplném klidu v ul. Ostrovní. Byt je umístěn ve 4. patře historické budovy s výtahem. K bytu se dostaneme prostřednictvím pavlače, ke které má přístup pouze majitel předmětného bytu a zvyšuje tím jeho užitnou hodnotu, jelikož je možné ji de facto užívat jako balkon.

Skládá se z prostorné předsíně, samostatného wc, koupelny s rohovou vanou, ze dvou pokojů (jeden průchozí) a z prostorné kuchyně (vybavená malou lednici a plynovým sporákem), u které je spíž. Topení je řešeno infračervenými topnými panely, teplá voda karmou. Okna bytu jsou orientovány do klidného vnitrobloku, který je odpoledne krásně osluněn západním sluncem. Obrovskou výhodou je perfektní stav domu, což v místě není úplně samozřejmé - nová fasáda, výtah, opravené společné prostory, atp. K bytu přísluší sklepní kóje.

Výborná je samozřejmě i dopravní dostupnost - stanice metra ‚A‘ Národní třída je vzdálena pouhé 3 minuty pešky, stejně tak jako oblíbená náplavka, TRAM atp.

Nechcete ztrácet čas? V případě zájmu Vám rád pošlu odkaz na virtuální prohlídku, abyste měli úplnou představu o nabízené nemovitosti (360° prohlídka s možností orientace ve videu dle vašich představ).

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Robert Poppl
Bc. Robert Poppl
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Robert Poppl
Bc. Robert Poppl
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti