Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 500 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Klára Řezníčková

31 807 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 906580
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 1 486 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 77 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 73 m²

Popis nemovitosti

Představujeme Vám k prodeji zrekonstruovaný byt o dispozici 3+kk v prvním nadzemním podlaží panelového domu v Praze – Stodůlkách na ulici Kurzova. Tento byt nabízí pohodlné bydlení v žádané lokalitě.

Samotný byt má výměru 73 m2 + balkón o výměře 7 m2, dispozice je velmi praktická, vstupní zádveří nabízí vestavěnou šatní skříň a prostor na pračku se sušičkou se spíží. Kuchyně disponuje propojením s obývacím pokojem, což vytváří otevřený a přátelský prostor pro rodinná setkání nebo večery s přáteli. Po rekonstrukci zde byl navíc v této části bytu zbudovaný i další pokoj, který lze využít jako dětský pokoj, pracovnu nebo šatnu. Byt disponuje dvěma samostatnými ložnicemi, dále se zde nachází koupelna se sprchovým koutem a WC.

Rekonstrukce zahrnovala kromě rozšíření dispozice na 4+kk zbudováním nového menšího pokoje v obytné části také nové rozvody elektřiny.

Ideální poloha, nedaleké zastávky městské hromadné dopravy a veškerá občanská vybavenost v okolí činí z tohoto bytu skvělou investici do budoucnosti. K jednotce navíc náleží i sklepní kóje s výměrou 3,5 m2.

K této nemovitosti vám můžeme nabídnout exkluzivní financování za nejvýhodnějších podmínek s průběžným snižováním úrokové sazby, v aktuální době, kdy sazby klesají tak, ať na hypotéce zbytečně nepřeplácíte.

Tato nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají bydlení s výhodnou polohou s dobrou dostupností. Kontaktujte nás pro více informací a prohlídku tohoto bytu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Klára Řezníčková
Klára Řezníčková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Klára Řezníčková
Klára Řezníčková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti