Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 200 000 Kč

C

Úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Pavla Viková

27 205 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví družstevní
Patro 5.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 11849
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 68 m²

Popis nemovitosti

Představte si to. Sedíte v útulném obývacím pokoji, s příjemným hřejivým světlem pronikajícím skrz velká okna. Vaše oči spočívají na horizontu tam, kde nebe splývá s obzorem. To je váš nový domov. 3+kk až úplně nahoře. Proč právě sem? Protože zde nebudete mít nikoho nad hlavou, kdo by vás rušil. Tento byt vám nabízí soukromí a klid, jaký jste si vždy přáli. A když se podíváte ven, a podotýkám, že z každé místnosti, uvidíte střechy okolních domů a modré nebe, tedy pokud není zrovna zataženo.

Vnitřní prostory bytu jsou navrženy tak, aby vám poskytly komfort a pohodlí. Velká okna, vyplňují celé stěny všech 3 místností a propouštějí do bytu spoustu světla. Pokoje jsou orientované na východ, kuchyňský kout na chladnější severní stranu a i zde je pořádné okno, žádný tmavý kout. Kdo nemá rád umakart, může si oddychnout. Byt je po nedávné rekonstrukci (2017). Vznikla tu prostorná zděná koupelna se sprchovým koutem a oddělené WC. Myslelo se i na úložné prostory, samostatná komora (1,7m2) hned vedle kuchyně a nika na chodbě pro vestavěnou skříň snadno pojmou vaše věci. V zánovní kuchyni je radost vařit. Když vás ráno v ložnici probudí paprsky slunce, stačí udělat dva kroky a jste na balkoně, kde se můžete protáhnout klidně ještě v pyžamu, nikdo vás totiž neuvidí.

A teď k té techničtější stránce. Dům byl zkolaudován v roce 1998 a revitalizací prošel v letech 2017 - 2018. Byla zateplena obálka domu, opravena hydroizolace střechy, zasklily se lodžie a v roce 2021 došlo k výměně všech oken.

Co na to vaše peněženka? Na zálohách na služby zaplatíte měsíčně 6 600 Kč (počítáno pro 4 osoby) plus vlastní spotřebu elektřiny. Fond oprav a správa nemovitosti vás vyjdou na 2 469 Kč měsíčně. Byt je v družstevním vlastnictví, převod do osobního zatím není možný. Nesplacená anuita k 1. 6. 2024 činí 593 933 Kč. Družstvo je aktivní a o dům se výborně stará. V bytě jsou v současné době podnájemníci. Rádi tu zůstanou, ale není problém se domluvit i na ukončení podnájmu. Budete-li mít zájem, můj kolega Vám rád pomůže se zajištěním financování v rámci bank.

Pokud jde o lokalitu, tvrdím, že je pohodlná. Proč? Pokud vás přepadne touha po venkovním vzduchu nebo sportování, tak park Židovské pece, Malešický lesík, sportovní areál Pražačka nebo Jarov jsou jen skokem odtud. Tramvaj 9, 11, 31 a bus 146 vás dovezou na nejbližší metro Flora, Želivského nebo Palmovka. Polikliniku i nákupy v Kauflandu máte kousek od domu.

Přijďte se přesvědčit. Na Jarově se bydlí dobře, a tento byt je toho jasným důkazem. Získáte ho právě vy?

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (285)
small left
small right