Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Petr Koukal

36 006 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N106887
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 18 dny
Plocha užitná 68 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 5.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji krásný a prostorný byt v moderním projektu Kyje Panorama VI z roku 2015. Tento světlý byt s balkónem a parkovacím stáním pod budovou, je ideální pro menší rodinku a nabízí pohodlné bydlení s dosahem všech služeb a vymožeností města a zároveň přírody v okolí.

Byt je v osobním vlastnictví, má dispozici 3+kk, podlahovou plochu 68 m2 (užitná plocha bytu cca 62m2) a nejvíce času budete trávit v příjemném obývacím pokoji s kuchyňskou linkou. Z obývacího pokoje máte přístup na balkón o ploše 6,8 m2, který je situovaný do klidné části a nabízí hezké výhledy na Prahu. Vedle máte ložnici, dětský pokoj, koupelnu s vanou s dostatkem prostoru na umístění pračky i sušičky a oddělenou toaletu. U vstupu do bytu oceníte velkokapacitní skříň na oblečení, kabáty a boty.

Velkou výhodou je mít v Praze k dispozici parkovací stání pod budovou a právě 1 takové na vás čeká. Pro návštěvy je vyhrazeno několik parkovacích míst vedle budovy za bránou. Všichni majitelé mohou využívat společnou kolárnu v suterénu domu. Vstup do budovy je na kód a na bezpečnost dohlíží bezpečnostní kamery.

V blízkém okolí naleznete vše, co potřebujete k modernímu způsobu života. Za pár minut jste na dětském hřišti, stejně jako na cyklostezce, v posilovně či restauraci. Ze zastávky „Lipnická“ (před budovou) se dostanete na stanici metra B „Rajská zahrada“ pravidelnou autobusovou linkou do cca 5 minut (pěšky do cca 10 minut). Autem jste za minutu na pražském okruhu a nejbližší velké nákupní středisko je na Černém mostě, jedna stanice metra.

Průkaz energetické náročnosti budovy byl veden ve třídě „C“ a jeho platnost vypršela v roce 2022, proto uvádíme aktuálně třídu „G“. Náklady na 3 osoby na zálohách na SVJ jsou ve výši 4.646. Kč, což vám jistě udělá radost.

Bydlete v Kyjích, v lokalitě, která dokonale splňuje všechny požadavky kladené na zdravé, čisté, a přitom praktické moderní bydlení.

Těším se na prohlídky.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106887.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Petr Koukal
Ing. Petr Koukal
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Petr Koukal
Ing. Petr Koukal
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti