Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

10 700 000 Kč

C

Úsporná

  • Včetně právního a realitního servisu. V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídc
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Kratochvíl

45 378 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 12708
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 147 m²
Konstrukce Jiná
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 78 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 78 m²

Popis nemovitosti

Zájemcům o krásné bydlení v klidné části Prahy nabízíme byt o dispozici 3+kk (78 m2) s dvěma terasami (celkem 58 m2) a krásně upravenou zahradou (109 m2) .
Byt je situován do 1. nadzemního podlaží (přízemí) bytového domu. Oblíbená dispozice nabízí dvě neprůchozí ložnice a prostorný obývací pokoj s kuchyní. Koupelna a WC jsou oddělené.

Obrovskou devizou je další příslušenství bytu. Dvě terasy, na které se dostanete jak z obývacího pokoje, tak i z jednoho z pokojů a krásná, vzrostlá a velmi elegantně upravená zahrada. Pozemek je stranou komunikace a nabízí maximální soukromí. Nejedná se o předzahrádku, která vypadá hezky na papíře, ale ve skutečnosti je těžko k využití. Zde si každý člen rodiny najde své vlastní, skryté místo pro odpočinek a relax.

Byt je maximálně vybaven i po praktické stránce. V suterénu na Vás čeká parkovací stání a také tři sklepy o celkové výměře 11 m2. Prostoru na uložení všeho, co je potřeba budete mít dostatek.

Současní majitelé se o byt velmi pečlivě starali. Průběžně jej modernizovali a tak v posledních letech došlo k renovaci dlažby na venkovních terasách, výměně podlah v celém bytě a také instalování nové desky u kuchyňské linky a výměně většiny kuchyňských spotřebičů.

Dostatek možností pro sportovní vyžití, turistiku či cyklovýlety najdete třeba v blízkém Dalejského údolí. Samozřejmostí je i plná občanská vybavenost. Minutu autem máte nákupní možnosti v Makru, i dalších obchodech. Nejbližší základní škola je v pěší dostupnosti a na metro B Luka můžete dojet za pár minut autobusem nebo i pěšky za cca 10 minut.

Prohlídkové dny jsou plánovány na 12. a 15. 7. V případě zájmu o více informací a konkrétní termín prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Kratochvíl
Jan Kratochvíl
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Kratochvíl
Jan Kratochvíl
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti