Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

11 900 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Denisa J. Přibylová

50 467 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Metro, MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení včera
Plocha pozemku 1 m²
Patro 4.
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 139 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Terasa
ID nemovitosti 888833
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 132 m²

Popis nemovitosti

Pokud hledáte moderní bydlení v klidné okrajové části Prahy s dobrou dostupností do centra města, mohl by být právě tento byt Vaším favoritem.

Projekt byl koncipován a postaven ve velmi dobrém standardu a díky tomu, že jsou zdejší bytové domy menší, má atmosféra bydlení spíše rodinný charakter. Jednotka se nachází v posledním patře - 4. nadzemním podlaží bez výtahu. Byt je vybaven kuchyňskou linkou vyrobenou na míru s vestavěnými spotřebiči, je zde i samostatná místnost na uložení potravin. Obývací pokoj je velmi prostorný a slunný s přímým vstupem na rozlehlou terasu, kde si můžete užívat krásné letní dny a večery. Každé ráno se budete probouzet s výhledem na vzrostlé stromy přímo z pohodlí Vaší ložnice. Soukromí a krásné výhledy, sen každého, kdo má rád klid a zároveň chce bydlet kousek od centra stověžaté Prahy. Hlavní ložnice má svoji koupelnu s vanou a toaletou. Druhý pokoj může sloužit jako pracovna nebo další ložnice, je z něj přímý vstup na balkon a také disponuje vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Velkou výhodou jednotky je dostatek úložného prostoru díky samostatné komoře, kam můžete uložit spoustu věcí, jako další úložný prostor slouží půdní prostory, kterými disponují obě ložnice. V obývacím pokoji je umístěn elektrický krb a klimatizace sloužící ke chlazení i topení zároveň. K bytu náleží velké garážové parkovací stání a prostorný sklep.

Letňany v uplynulých 10 letech prošly velkou proměnou. Je to okrajová čtvrť s veškerými výhodami velkoměsta. Velké obchodní centrum a množství supermarketů, restaurací, přímé napojení na dálniční síť, opravdu mnoho sportovišť všeho druhu, ale také stanice metra s dojezdem 15 minut do centra Prahy. Bezesporu největší výhodou je blízké okolí a prostředí kolem domu. Jen pár metrů od vchodu domu je dětské hřiště, mateřská škola a školka, potraviny, restaurace, a řada dalších obchodů a služeb. Nejbližší zastávka autobusu MHD je pár minut chůzí od domu, ze které se dostanete na stanici metra C Letňany.

To vše činí Letňany skvělým místem pro pohodlný moderní život.
Chcete žít v tomto krásném místě? Ráda Vás tímto bytem provedu a pomohu Vám splnit si svůj sen o vlastním bydlení.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Denisa J. Přibylová
Denisa J. Přibylová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Denisa J. Přibylová
Denisa J. Přibylová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti