Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 500 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Zdeněk Jemelík

53 012 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 11.
ID nemovitosti N6967
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 106 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji nadstandardní rodinný byt 3+kk o podlahové ploše 96 m2 s terasou 10 m2, u kterého je možné jednoduchou příčkou rozšířit dispozici na 4+kk. Klimatizovaný byt je situován ve 12. podlaží projektu Výhledy Lhotka II z r. 2009, v atraktivní a rozvíjející se lokalitě v Praze 4 - Kamýk. K bytu náleží parkovací stání v zakladači a zděný sklep (3 m2).

Interiér zahrnuje vstupní chodbu, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, dvě ložnice, koupelnu s hydromasážní vanou a sprchovým koutem, toaleta je samostatně oddělená. Kuchyň disponuje barovým pultem z umělého kamene a je vybavena spotřebiči – varná deska, digestoř, trouba, myčka. Z jedné ložnice je vstup na terasu s krásným výhledem do okolí.

Byt disponuje kvalitní dřevěnou třívrstvou podlahou a keramickou dlažbou. V koupelně a WC je žulový velkoformátový obklad a dlažba. Dále zde najdete klimatizaci Toshiba s možností vytápění, bezfalcové dveře, vestavěný nábytek v předsíni a ložnici, bezpečnostní vstupní dveře Next.

V okolí je veškerá občanská vybavenost – obchody, školy, nemocnice, restaurace a možnosti sportovního vyžití. V blízkosti je park Velký háj, biotop Lhotka, Les Kamýk či lesopark Hodkovičky s rybníkem.

Je odsud skvělé dopravní spojení, zastávka autobusu je kousek od domu (přímé napojení na metro C – Kačerov). V docházkové vzdálenosti vznikne stanice metra D – Nové Dvory, jehož výstavba aktuálně probíhá.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Jemelík
Ing. Zdeněk Jemelík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Jemelík
Ing. Zdeněk Jemelík
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti