Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 390 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ondřej Černovický

52 545 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 104 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 26710
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Skutečně prostorné 3+kk (104 m2 bez sklepu) po kompletní rekonstrukci (2017), která byla pojata skutečně (a nepřeháním) citlivě a promyšleně. Důraz se klad na zachování všech původních prvků, které jsou pro byty éry první poloviny minulého století typické, ale zároveň došlo k proměně bytu do komfortního bydlení současnosti. Nad rámec 10 m2 sklepa, který do zde do výměry neuvádím (dohromady tedy 114 m2), je v jednotce k dispozici ještě 2x šatna a 2x komora. Fajnšmekry pak potěší několik špičkových kousků nábytku z českých a slovenských dílen, které v bytě zůstanou pro zachování jeho skvělého a sladěného designu.

Obývací pokoj je jednoznačnou dominantou. Jeho 45 m2 s dvojicí velkých oken je pro byt třípokojové dispozice opravdu unikátní. Tato okna jsou orientována do frekventované ulice 5. května, nicméně jsou nová a poskytují perfektní útlum. Prostorná místnost umožňuje umístění plnohodnotné jídelny, velké kuchyně s ostrůvkem a nad rámec části pro gauč ještě dostatek místa pro pracovní kout. V obýváku se nachází dřevěné parkety a dvojí vstup, neboť se původně jednalo o dvě místnosti.

Je-li řeč o vstupu, ten patří bezesporu mezí další působivé parametry tohoto bytu. Šestnáctimetrová hala, která v sobě nese ducha secesních bytů, je opravdu důstojným přivítáním při každém vstupu. Velký a přehledný prostor, ze kterého je vstup do každé části. Ty hlavní jsou dvě - obývací a spací s ložnicemi. Hned při vstupu je k dispozici první šatna. Trojice dveří naproti vstupním dveřím, které jsou mimochodem masivní a originální včetně klik, patří ke koupelně, oddělenému WC a prádelně. Koupelna se sprchovým koutem je barevně laděná tak, aby korespondovala se zbytkem bytu. Tedy primárně šedá (stěrky) a bílá. Technická místnost pojme bez potíží pračku i sušičku dohromady.

Dvě ložnice (21 a 10 m2), které jsou obě orientované do zcela klidného vnitrobloku bez provozu, jsou přístupné přes druhou menší chodbu, ze které je rovněž vstup do druhé šatny. Větší ložnice je skutečně prostorná, mimo místa pro skříně a velkou postel stále zbývá místo pro pracovní kout. Druhá menší ložnice je pak plánovaná jako dětský pokoj (či pracovna pro bezdětné), ke které náleží druhá komora. Pokud se něco nevejde do bytu, pak je k dispozici ještě 10 metrový sklep, do kterého se vejde opravdu hodně (shodná plocha s velikostí druhé ložnice).

Byt je umístěn v domě na ulici 5. května, na které je pochopitelně nutné počítat s velkým provozem. Na druhé straně nabízí perfektní dostupnost bez nutnosti auta - metro Pankrác i tramvaje jsou pár minut chůze. Tento byt nabízí zajímavý poměr cena/výkon pro ty, kdo nechtějí obyčejnou rekonstrukci bez špetky nápaditosti, a zároveň chtějí pro své nové bydlení uchovat patřičnou míru prostoru. Pakliže však hledáte klid přirovnatelný s bydlením uprostřed lesa, kde neprojede jediné auto, je nutno tento inzerát zavřít a ve vyhledávacích filtrech změnit lokalitu + přihodit několik milionů k pořizovací ceně. Pokud vás o bytě zajímá více informací, rád vám poskytnu odkaz s detailním popisem a dalšími podklady (např. plánek, poplatky).

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ondřej Černovický
Ondřej Černovický
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ondřej Černovický
Ondřej Černovický
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti