Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Kolařík

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 64 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 394065
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 344 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Balkóny Balkon
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 344 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji moderní byt 3+kk nacházející se ve 2. patře cihlového domu po kompletní rekonstrukci v malebné obci Čím, okres Příbram.

Tento byt se nachází v klidné a tiché obci, ideální pro ty, kteří hledají únik od městského ruchu. Na terase si můžete vychutnat nádherný výhled na okolní přírodu a užít si klidné večery nebo rodinné snídaně na čerstvém vzduchu. Interiér bytu je moderně zařízený s důrazem na funkčnost a estetiku. Najdete zde prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, který je srdcem domova, dvě útulné ložnice pro vaše pohodlí a stylovou koupelnu.

Dům nabízí i další vymoženosti, jako je sauna, která je ideálním místem pro relaxaci a regeneraci po náročném dni. Pro cyklisty je zde prostor pro uložení kol a k dispozici je i prádelna. K bytu náleží také parkovací místo přímo před domem, což vám zaručuje pohodlné parkování. Dále je zde k dispozici ohniště s posezením, kde je možné si zpříjemnit letní večery grilováním.

Díky nedaleké zastávce autobusu je zajištěna snadná a rychlá dostupnost do Prahy, konkrétně na metro B Smíchovské nádraží. Obec Čím nabízí nejen klidné prostředí, ale i skvělou dostupnost k přírodním krásám. Jen 10 minut jízdy autem se dostanete k vodní nádrži Slapy, ideálnímu místu pro sportovní aktivity a relaxaci. Milovníci golfu ocení blízkost Golf Parku Slapy, kde si mohou užít svůj oblíbený sport. A pokud rádi podnikáte výlety, Drtinova rozhledna vám poskytne jedinečný výhled na okolní krajinu a stojí za návštěvu.

Pokud hledáte moderní a pohodlné bydlení v blízkosti přírody, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo si domluvit prohlídku. Tento byt může být vaším novým domovem, který spojuje moderní komfort s krásou okolní přírody.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Kolařík
Michal Kolařík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Kolařík
Michal Kolařík
Telefon zobrazit telefon