Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

C

Úsporná

  • cena je uvedena včetně DPH a nezahrnuje cenu venkovního parkovacího stání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing.Petr Pavelka

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Podkroví
Parkování Vlastní parkovací stání
Zateplení Zateplený
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 63 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 2.06
Stav nemovitosti Rozestavěný
Plocha užitná 63 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
Okna Plastová
Wc Splachovací
Datum vložení předevčírem
Plocha celková 67 m²
Patro 2.

Popis nemovitosti

Podkrovní byt dispozice 3+kk s orientací severo-východ a jiho-západ. Do bytu se vstupuje přes malou předsíňku, kde je nicméně i prostor pro botník či vestavěnou skříň. Z předsíně je vstup do samostatného WC. Obývací pokoj zahrnuje jak obytnou část, tak kuchyňskou a jídelní. Menší z ložnic má orientaci na jiho-východ. Koupelna je přístupná z další malé předsíňky stejně jako druhá větší ložnice.

Součástí kupní ceny je i přiřazený sklep v přízemí domu označený jako S 1.03.

K jednotce je nutno připočíst venkovní parkovací stání v soukromém vnitrobloku, které ale není započteno v ceně jednotky.

Podobně dispozičně řešený je ještě sousední byt 2.5


Projekt Dvůr Mělnická je citlivě zasazen svou hmotou a výškou do existující zástavby nedaleko centrální části města Stará Boleslav – Mariánského náměstí. Na dvou podlažích Vám náš projekt nabízí celkem 18 bytových jednotek. Jsou navrženy v nejoptimálnější orientaci na východ, západ a jih. Téměř všechny byty poskytují exkluzivitu předzahrádek, teras nebo balkonů. Jejich dispozice jsou rozmanité a vyberete si z celé škály velikostí a to od 2+kk až po 3+kk. Zelený dvůr s možností posezení, aktivního nebo pasivního odpočinku na ploše soukromého atria, který je přístupný vlastníkům jednotek, ocení všechny věkové kategorie. Dvůr Mělnická také počítá se zajištěním dostatečného počtu parkovacích míst na ploše soukromého parkoviště, a tedy i pohodlné užívání motorových vozidel

Cena bytu obsahuje cenu za terasu/balkon stejně jako platnou sazbu DPH. Cena bytu je platná při využití splátkového kalendáře 15/45/25/15. Nabízíme i možnost jiného způsobu úhrady než standardním platebním kalendářem (např. 10/-/90), pak je kupní cena s klientem dohodnuta individuálně. Uvedené ceny nezahrnují garážové stání a k vybraným bytům je nutné připočíst jejich cenu, pokud jsou k dispozici.

VI Group CZ, s.r.o. byla založena v roce 2015 a je pobočkou rychle expandující VI GROUP, spol. s r.o. Ta patří mezi lídry projektových a developerských společností na slovenském trhu. Firmu založili architekti v roce 2005 a zastřešuje široké portfolio aktivit.
Hlavní linii tvoří developerské projekty převážně rezidenčních novostaveb. Společnost realizuje cenově dostupné a kvalitní bydlení v prakticky řešených a designově nápaditých objektech. Projekty jsou navrhované pro co nejširší okruh klientů tak, aby byly na trhu nejen úspěšné, ale především aby majitelé jednotlivých prostorů byli spokojeni a mohli dále šířit svou dobrou zkušenost

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing.Petr Pavelka
Ing.Petr Pavelka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing.Petr Pavelka
Ing.Petr Pavelka
zobrazit telefon