Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 350 000 Kč

C

Úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Jana Rajsiglová

32 251 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti BN03878
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.
Dopravní spojení Metro, MHD
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV, Plyn
Datum vložení před 10 dny
Plocha obytná 70 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 75 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1, 70 m2 + lodžie 3 m2 + sklep 1,5 m2 v bytovém domě v ulici Na Petřinách. Byt se nachází cca 50 m od stanice metra A, Petřiny a současně od centra čtvrti, nákupní zóny, trmvajové zastávky atd.. Byt je umístěn ve zvýšeném přízemí, s orientací pokojů na JZ, kuchyně a jedné ložnice do vnitrobloku na SV. Byt je v původním velice dobře udržovaném stavu, částečně se rekonstruovala koupelna a kuchyň, ale z hlediska moderních potřeb je byt spíše k rekonstrukci. Byt by byl vhodný i jako investice na pronájem, jelikož každý z pokojů má svůj vlastní vchod. WC a koupelna jsou samostatné, kuchyň je oddělená dveřmi a je v ní místo i pro menší stůl.
Celý bytový dům je po kompletní rekonstrukci, dělala se renovace střechy, společné elektřiny, stoupaček a rozvodů vody. Dům má zateplenou fasádu a vyměněna všechna okna. Proběhla teké renovace sklepů. O energetický štítek je ve třídě C.
Dodávka topení a teplé vody je dálkově, v bytě je zaveden i plyn. K bytu náleží sklepní kóje a jeho součástí je i prosklená lodžie, která navazuje na obývací pokoj.
Byt se nachází ve velmi lukrativní lokalitě Veleslavín - Petřiny přímo u stanice metra Petřiny. V těsné blízkosti nádherné obory Hvězda, blízko Pražského hradu a oblasti Hradčan, kousek za Vojenskou nemocnicí. Byt je slunný, velmi dobře dostupný, ideální k bydlení pro mladou rodinu i vhodný jako investice. SVJ má celkem 5 vchodů. Více informací prosím žádejte u makléře.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (151)
small left
small right