Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 631 836 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

15 402 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 62114
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 72 m²

Popis nemovitosti

Máme pro vás skvělou příležitost pro koupi investičního bytu v Příbrami, s výbornou dostupností do Prahy za pracovními příležitostmi.

Byt o dispozici 3+1 s lodžií, je umístěn ve druhém nadzemním podlaží panelového domu, v žádané lokalitě v Příbrami. Celková podlahová plocha bytu je 72,5 m2, plocha lodžie je 6 m2 a sklep 4 m2.
V bytě žije prodávající, která za níže uvedených podmínek požaduje byt nadále užívat i po prodeji nemovitosti a změně vlastníka: nemovitost má zájem prodat pouze za předpokladu, že bude v její prospěch k užívání bytu zřízeno věcné břemeno bezplatného (pouze za náklady spojené s užíváním bytu) výlučného užíváni, bez oprávnění kupujícího umožnit užívání byt další osobě, spolu se zákazem zatížení, a to na dobu tří let.
Kupní cena již zahrnuje slevu udělenou prodávající. Obvyklá kupní cena je 4 208 000 Kč, kupní cena ve výši 3 631 836 Kč je snížena o nájemné 16 000 Kč měsíčně, za tři roky.
Prodávající požaduje, aby se nový vlastník zavázal, že v případě potřeby umožní užívat byt i nadále i po uplynutí tří let bezplatného užívání, to však již s tím, že prodávající bude hradit nájemné s náklady za užívání bytu v obvyklé výši v daném čase pro tuto lokalitu.

Byt se pyšní prostornou chodbou, ve které je umístěna malá šatna. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou a spotřebiči. Z prosluněného obývacího pokoje se vchází na zasklenou lodžii. K dispozici jsou další dva samostatné pokoje. Koupelna i samostatné WC též prošly rekonstrukcí.
Příbram je atraktivní lokalita pro bydlení díky své občanské vybavenosti, možnosti bohatého sportovního a kulturního vyžití, vše v docházkové vzdálenosti.
Neváhejte a využijte této investiční příležitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
Telefon zobrazit telefon