Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 796 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena včetně provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Roman Kasalý

33 062 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Metro, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 77 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 910811
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha zastavěná 356 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 18 dny
Plocha obytná 77 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 77 m2, který se nachází v žádané lokalitě Praha 8 - Kobylisy. Tento byt je umístěn v cihlovém bytovém domě a je situován v oblasti s velmi dobrou dostupností městské hromadné dopravy včetně stanice metra a autobusů i tramvají, což ocení každodenní cestování po hlavním městě.

Byt o výměře 77 m2 se nachází ve zvýšeném přízemí pětipatrového domu. Výška stropů v bytě je 2,45 m, což poskytuje dostatečný prostor a komfort. Součástí bytu je dále sklep o velikosti 6 m2, který nabízí praktický úložný prostor. Je důležité podotknout, že byt je nabízen nezařízený, v původním stavu, což dává novým majitelům možnost upravit si jej dle vlastních představ, aktuální fotografie nebyly možné a proto jsou na fotografiích jen vizualizace možné budoucí podoby bytu..

Byt je dispozičně řešen jako 3+1, což zahrnuje tři samostatné pokoje a samostatnou kuchyní. Okna bytu jsou orientována na jih, západ a východ, díky čemuž je interiér bytu během dne příjemně prosvětlen. Dům je udržovaný, což zajišťuje bezproblémové nastěhování pro nové majitele.

Hypotéka je možná, v případě potřeby Vám může náš partner pomoci s jejím vyřízením. Energetická třída G se uvádí proto, že dosud není k dispozici aktuální PENB.

Lokalita bytu nabízí plnou občanskou vybavenost. V blízkosti se nachází banky, úřady, školky, školy, pošty, restaurace, sportovní areály, kulturní zařízení, lékařská zařízení a obchody. Vše potřebné pro komfortní život je tak doslova na dosah ruky. Díky blízkosti hlavních dopravních tahů a dostupnosti městské hromadné dopravy je lokace ideální nejen pro rodiny s dětmi, ale pro kohokoli, kdo hledá bydlení s rychlou dostupností do centra města.

Tento byt v Praze 8 představuje ideální příležitost pro ty, kdo hledají kvalitní bydlení ve vyhledávané lokalitě s kompletní občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. Jedná se o perfektní místo pro život, nebo jako investici pro pronájem. Nabídka obsahuje vše potřebné pro pohodlné bydlení a je připravena splnit očekávání i těch nejnáročnějších klientů.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Roman Kasalý
Roman Kasalý
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Roman Kasalý
Roman Kasalý
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti