Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 600 000 Kč

C

Úsporná

  • cena včetně provize, právního a hypotečního servisu a poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Jiří Moravec, MBA

27 990 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Datum vložení před 8 hodinami
Plocha pozemku 74 m²
Plocha zastavěná 624 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 74 m²
Patro 4.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 1766
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 74 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme vám k prodeji byt o dispozici 3+1 v družstevním vlastnictví se splacenou anuitou v Malotické ulici v lokalitě Praha - Újezd nad Lesy. Byt se nachází v 5. podlaží panelového domu s výtahem.
V bytě se nachází prostorný útulný obývací pokoj pro trávení času s rodinou, vítání návštěv, nebo příjemnou relaxaci a rozjímání o samotě. Z obývacího pokoje je vstup na zasklenou lodžii. Zde si můžete užívat snídaně, sušit prádlo, nebo využít k posezení s rodinou či přáteli. V bytě je také příjemná ložnice, moderní a dobře vybavená prostorná kuchyň s jídelnou a koupelna s WC.
Částečná rekonstrukce bytu proběhla před 10 lety. Byly vybudovány nové podlahy, zděné jádro, zařízena prostorná moderní kuchyně. Částečně v té době proběhla údržba rozvodů elektřiny. Poté probíhaly další úpravy včetně nové vestavěné skříně. Byt je velmi dobře udržovaný a v dobrém stavu.
V blízkosti domu najdete supermarket, restaurace, obchody s potravinami a oděvy. Rodiny s dětmi využijí blízké školky a školy. Pro děti různého věku jsou v okolí také dětská hřiště na sportovní aktivity a trávení volného času
Fasáda domu a střecha jsou zateplené. Dům prošel během let generální rekonstrukcí výtahů. Stará okna byla vyměněna za plastová, proto je zde minimalizován únik tepla a vytápění bytu je tak více ekonomické i ekologické. Náklady na energie vám sdělíme na dotaz. Pozemek u domu a parkoviště před domem též patří družstvu.
Další specialitou bytu je bezpečnostní zabezpečení domu kamerovým systémem a čipem. Bez něj není možné dostat se dovnitř přes vstupní dveře, ani do výtahu, či sklepa. Tento prvek noví majitelé také jistě ocení.
Újezd nad Lesy je pražskou čtvrtí a je dobře dostupná autobusem, vlakem, nebo i autem. Do centra Prahy to je 15 minut ze zastávky Klánovice. Nedaleko je také rozlehlý Klánovický lesopark, největší v Praze, který je ideální na procházky v přírodě, kolem rybníků, na odpočinek, projížďku na kole, nebo běhání. V blízkém Xaverově jsou také ohrady s koňmi, které milují obzvláště děti. Tato vysoce atraktivní klidná prestižní lokalita obklopená přírodou a lesem patří mezi nejvyhledávanější v Praze. Na pražský okruh se autem z Úval dostanete za 10 minut.
Družstvo zatím neumožňuje o převodu bytů v domě do osobního vlastnictví. Financování nákupu je tak možné jen zřízením zástavní smlouvy pro banku na jinou nemovitost, nebo nezajištěným úvěrem ze stavebního spoření na část kupní ceny. Možností ale může být více. To zjistíme po společné konzultaci. Neváhejte se tedy dotázat přímo makléře, s financováním vám rádi pomůžeme.
Neváhejte nás kontaktovat a probereme spolu detaily, jak lze u vás konkrétně nákup financovat. Rádi Vám poskytneme další informace a popřípadě vás pozveme na osobní prohlídku. Právní služby jsou zahrnuté v ceně včetně advokátní úschovy finančních prostředků. Virtuální prohlídka je součástí inzerce. Pokud byste měli zájem, můžeme vám odkaz na virtuální prohlídku poslat na váš email nebo telefon. Těšíme se, až nám zavoláte.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Jiří Moravec, MBA
Bc. Jiří Moravec, MBA
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Jiří Moravec, MBA
Bc. Jiří Moravec, MBA
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti