Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Eduard Gan

29 263 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 23102
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 72 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 72 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 72 m²

Popis nemovitosti

Investiční byty jsou v dnešní době stále populárnějším způsobem, jak zhodnotit své finance. Nabídka investičních bytů 2+kk a 1+kk po rekonstrukci v Praze 6 - Střešovicích je jednou z možností, kterou lze zvážit při hledání vhodného investičního objektu.

Tato nabídka zahrnuje byty ve sníženém přízemí cihlového domu s výtahem, což zajišťuje pohodlný přístup. Celková plocha bytu 72m2 poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Slunný obývací pokoj s novou kuchyňskou linkou a kvalitními spotřebiči jako lednice s mrazákem, varná deska, myčka na nádobí, pečící trouba a digestoř, nabízí moderní vybavení a komfortní prostředí.

Okna bytu jsou orientovaná na západ do klidné ulice, což zajišťuje klid a pohodu pro bydlení. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, což poskytuje veškeré potřebné vybavení pro každodenní pohodlí. Ještě jednu výhodu, kterou nelze opomenout - podlahové vytápění. Tato moderní forma vytápění přináší do bytu nejen pocit tepla a pohody, ale také efektivní rozložení tepla po celém prostoru.

Lokalita Praha 6 - Střešovice nabízí výbornou občanskou vybavenost, včetně obchodů, lékáren, pošty, bank, dětských hřišť, sportovních středisek a restaurací. Přítomnost supermarketu přímo u domu usnadňuje každodenní nákupy a zajišťuje pohodlný životní styl.

Další výhodou této nabídky je vynikající dopravní dostupnost. Tramvajová zastávka Pohořelec je vzdálená pouze 4 minuty chůzí, což umožňuje snadnou a rychlou dostupnost do centra města a dalších částí Prahy.

Celkově lze tedy konstatovat, že investice do těchto bytů v Praze 6 - Střešovicích může být výhodnou volbou pro ty, kteří hledají moderní, dobře vybavené a dobře situované nemovitosti s potenciálem pro růst hodnoty v budoucnosti. Pro bližší informace je možné kontaktovat realitní kancelář.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Eduard Gan

Nemovitost nabízí

 Eduard Gan
Eduard Gan
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti