Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 290 000 Kč

C

Úsporná

  • + anuita
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ondřej Klicpera
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
2 hlasy

13 953 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 68 m²
Elektřina 230 V
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti N00204
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 4.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 70 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Dovoluji si vám nabídnout prodej družstevního bytu 3+1 o velikosti 70 m2 se zasklenou lodžií a sklepní kójí v Milovicích. Byt se nachází v 5. patře panelového domu. Byt je po kompletní rekonstrukcí a je velmi dobře dispozičně řešený.

Po vstupu do bytu se ocitnete na prostorné chodbě s šatní skříní. Z chodby je vstup do koupelny s vanou, samostatné toalety, ložnice/obývacího pokoje, dětského pokoje. Další místností v bytě je kuchyně včetně kuchyňské linky se spotřebiči a dostatkem prostoru na jídelní stůl. Z kuchyně je vstup do ložnice / obývacího pokoje. Z pokoje je vstup na lodžii, odkud je krásný výhled na zdejší okolí. V bytě jsou nová plastová okna se žaluziemi díky, kterým je byt velmi světlý. Na podlahách je PVC a dlažba. V bytě je připojení k internetu i TV. K bytu náleží prostorná sklepní kóje, kam se vám vejde pneu z dvou aut, střešní box, boby, sáně a kompoty na čtvrt století.

Dům je po částečné revitalizaci, nový výtah, nové stoupačky, kamerový bezpečnostní systém atd., Dům má také bezbariérový vstup a prostorný výtah, který oceníte zejména při stěhování. V přízemí domu se nachází kolárna, kterou můžete dle potřeb využívat.

U domu je vyhrazené parkoviště pro residenty, které lze využít. Dům se nachází v klidné části Milovic a zároveň v těsné blízkosti škol, školek, úřadů a obchodů (Billa, Lidl atd.). V okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost. Milovice jsou vyhledávaná lokalita s vynikající dopravní dostupností do Prahy a Mladé Boleslavi. V blízkosti domu (150 m) se nachází autobusová zastávka ze které se dostanete na vlakové nádraží i do centra Milovic. Nedaleko domu je mnoho míst sloužících zábavě a sportovnímu vyžití (cyklotrasy, workoutové hřiště, Mirákulum atd.).
Jedná se o velmi zajímavou nabídku pro více informací, či prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ondřej Klicpera
Ondřej Klicpera
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

2 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ondřej Klicpera
Ondřej Klicpera
Telefon zobrazit telefon