Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 590 000 Kč

C

Úsporná

  • Cena včetně provize a právních služeb
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Marta Sýkorová

15 225 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 74 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 396670
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 743 m²
Konstrukce Panelová
Datum vložení před 17 dny
Plocha pozemku 743 m²
Patro 2.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku o dispozici 3+1, nacházející se ve 3. nadzemním podlaží bytového domu na adrese Jana Zajíce, v klidné části historického města Kutná Hora. Byt o celkové výměře 68 m² disponuje prostornou lodžií o velikosti 7 m², která nabízí příjemné venkovní posezení. Výměra lodžie není započítána do celkové plochy bytu.
K bytu náleží také sklepní kóje a komora, která se nachází přímo na stejném patře jako bytová jednotka – ideální pro praktické uskladnění věcí.
Dům prošel částečnou revitalizací, která zahrnovala zateplení fasády, opravu střechy a výměnu stoupaček, výtahy. V blízké budoucnosti je plánováno zateplení bočních stěn, což ještě více zvýší energetickou úspornost budovy. Výměna oken je ponechána na každém majiteli individuálně – byt má původní okna, což dává novému majiteli možnost provést jejich výměnu za nejmodernější a nejúspornější variantu.
Samotný byt je v původním stavu, a proto nabízí skvělou příležitost k rekonstrukci přesně podle představ nového majitele. Můžete si tak vytvořit bydlení, které bude odpovídat vašim potřebám a vkusu.
Lokalita bytu je jedním z jeho největších benefitů – nachází se v klidné části města, ale zároveň v dosahu veškeré občanské vybavenosti. V okolí najdete obchody, školy i školky, což zajišťuje komfortní bydlení pro rodiny s dětmi i jednotlivce.
Pokud hledáte byt, který si můžete upravit podle vlastních představ, a přitom bydlet v krásné a klidné lokalitě s veškerými službami na dosah, tento byt je ideální volbou právě pro vás.
Pro více informací a sjednání prohlídky volejte makléřku nabídky Martu Sýkorovou 720 704 593.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Marta Sýkorová
Marta Sýkorová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Marta Sýkorová
Marta Sýkorová
Telefon zobrazit telefon