Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 950 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

25 234 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Garáž
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 80 m²
Patro 1.
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 395851
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 76 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Balkóny Lodžie
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 80 m²
Plocha zastavěná 199 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji velmi hezký, slunný družstevní byt o dispozici 3+1 s lodžií (6 m2), v pečlivě udržovaném bytovém domě v malebné obci Brázdim, pouhých 7 km od Prahy. Byt je ve velmi dobrém stavu, kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou se spotřebiči. Byt má zděné jádro, koupelnu s vanou a elektrickým bojlerem, a samostatné WC, ložnice a předsíň jsou osazeny vestavnými skříněmi. Bytový dům, ve kterém se byt nachází, je po celkové revitalizaci, dům je nově zateplený, byla provedena výměna oken a dveří, na domě je nová střecha a byla rovněž provedena generální výměna rozvodů vody.

Byt se nachází v uzavřeném areálu pro rezidenty, což zajišťuje maximální soukromí a bezpečnost. K bytu náleží vlastní garáž (20 m2) a zahrádka, kde si můžete užívat klidné chvíle s rodinou nebo přáteli. V areálu jsou další zelené plochy k odpočinkovému využití a také dostatečné množství parkovacích stání.

Výhody bydlení v obci Starý Brázdim:

Občanská vybavenost: V obci naleznete základní občanskou vybavenost, jako je obchod s potravinami, pošta, mateřská a základní škola. V blízkosti se nachází také lékařská ordinace a lékárna.

Kulturní vyžití: Starý Brázdim nabízí různé kulturní akce a společenské události, které se konají v místním kulturním domě. Můžete se těšit na divadelní představení, koncerty a různé workshopy.

Rekreační možnosti: Okolí obce je ideální pro milovníky přírody a sportu. V blízkosti se nachází cyklostezky, turistické trasy a lesy, které vybízejí k procházkám a výletům. Pro rodiny s dětmi je k dispozici dětské hřiště a sportovní areál.

Dopravní dostupnost:
Automobil: Obec Brázdim je velmi dobře dostupná autem, nachází se jen 7 km od Prahy. Cesta do centra Prahy trvá přibližně 20 minut.

Veřejná doprava: V obci je zajištěna pravidelná autobusová doprava, která vás pohodlně dopraví do Prahy i okolních měst.

Byt bude volný od 1.11.2024.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody, ale zároveň chtějí mít snadný přístup do hlavního města. Neváhejte a přijďte se podívat na tento krásný byt v obci Starý Brázdim!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.
Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.
Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.
Telefon zobrazit telefon