Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 490 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Kateřina Zelingrová

19 042 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 40 m²
ID nemovitosti N00962
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení před 17 dny
Plocha celková 40 m²

Popis nemovitosti

Chcete mít možnost od jara do podzimu snídat či večeřet na terase? Míváte často home office a chcete pracovat z pohodlí vlastní zahrádky? Nebo máte pejska a chcete mu dopřát vyvětrat se venku, i když jste přes den v práci? Pak tu mám pro Vás naprosto úžasný byt o ploše 40m2 s velkou zastřešenou terasou a vlastní zahrádkou 46m2, která skýtá naprosté soukromí, v krásném a klidném prostředí v obci Tursko na Praze-západ.

Byt se nachází v přízemí novostavby menšího bytového domu, který byl kolaudován v r. 2008, přičemž byt byl kompletně nově zrekonstruován a přestavěn do současné podoby v r. 2012. Při rekonstrukci byla vybourána příčka a vytvořen velký otevřený prostor, příčku však možno částečně či úplně znovu dodělat a vytvořit dle vlastních představ klasické 2+kk.

Byt má vstupní předsíň s vestavěnou skříní, koupelnu se sprchovým koutem a WC, a dále otevřený obývací prostor s kuchyňským koutem a přímým vstupem na vlastní zastřešenou terasu, na kterou navazuje zatravněná zahrádka. Jak terasa, tak zahrádka skýtá naprosté soukromí a jsou skryté za domem. Terasa tvoří jakýsi druhý obývací pokoj, který je díky zastřešení možno využívat od jara do podzimu. Zahrádka tvoří vzrostlou, přírodní oázu, s možností pěstovat vlastní kytičky, bylinky, zeleninu. Na terasu i zahrádku je přívod elektřiny (osvětlení, zásuvka) i vody.

Nabídka je naprosto skvělá pro někoho, kdo hledá útulné bydlení za přijatelnou cenu v bezproblémové dostupnosti do Prahy (30 minut busem na metro Bořislavka), v pohodlí menšího bytového domu, zároveň však s bonusem terasy, a dokonce vlastní zahrady.

Osobní vlastnictví. Poplatky činí 3.623 Kč měsíčně (z toho 1.200 fond oprav + 2.423 záloha na služby včetně topení) + elektřina v bytě cca 1.500 Kč.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kateřina Zelingrová
Kateřina Zelingrová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kateřina Zelingrová
Kateřina Zelingrová
Telefon zobrazit telefon