Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 850 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petra Pokorná

37 532 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 68 m²
Patro 1.
ID nemovitosti 223302
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 68 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 363 m²
Plocha zastavěná 82 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji byt 2+kk o výměře 68 m2 ve Finském rodinném domě se zahradou a s 1/2 podílem na společných prostorech domu (sklep, prádelna, sušárna). Byt má dva neprůchozí pokoje, kuchyň se spotřebiči (indukce, trouba, myčka, lednice, MVT), koupelnu se sprchovým koutem, samostatnou toaletu a chodbu se zádveřím a vstupem do sklepa. Z ložnice je vstup na balkón s výhledem do zahrady. Podlahy v pokojích jsou dřevěné, v kuchyni, koupelně a na chodbě je dlažba. Okna jsou dřevěná. Byt je v přízemí rodinného domu z roku 1960. Dům je udržovaný a ve velmi dobrém stavu. K bytu náleží zahrada s altánem a připravou na parkovací stání. Byt je vytápěn elektrickým kotlem, v obývacím pokoji jsou krbová kamna. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Plyn je na hranici pozemku. Nízké provozní náklady (pouze spotřeba vody a elektřiny).
Roztoky leží severozápadně od Prahy, velmi žádaná lokalita s veškerou občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, lékaři, banky, obchody, pošta, restaurace, sportovní a dětská hřiště, kulturní památky..) a výbornou dopravní dostupností (BUS směr Praha Dejvice (metro 13 min.), vlak směr Praha (Masarykovo nádraží 15 min.). Je zde dostatek zeleně vhodné pro turistiku, cyklistické výlety a další sportovní vyžití. Doporučuji.
V případě více zájemců bude nemovitost nabízena formou akuce. Pro domluvení prohlídky a více informací k nabízené nemovitosti kontaktujte makléřku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petra Pokorná
Petra Pokorná
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petra Pokorná
Petra Pokorná
zobrazit telefon