Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

268 700 EUR

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Josef Havlíček

28 192 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 35 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
ID nemovitosti 371783
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 35 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 35 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Jet na dovolenou. Užívat si. Investovat. Benefit Ski IN, Ski OUT - z postele na sjezdovky
ADEA Lifestyle Suites Fieberbrunn se nachází v luxusním 4* nadstandardním zařízení přímo u údolní stanice horských drah Fieberbrunn. V zimě máte přímo na dosah jednu z největších a nejatraktivnějších lyžařských oblastí v Alpách, Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn.
Proplétejte se sjezdovkami na 270 kilometrech sjezdovek a užijte si dokonalé podmínky pro bílé zimní sporty. Vždy na očích: výrazný Kitzbühelský roh.
ADEA Lifestyle Suites and Lodges jsou profesionálně provozovány provozní společností. V závislosti na designu a cenové relaci se Suites and Lodges skládají z jedné až čtyř ložnic, mají velikost mezi 35 m2 a 172 m2 a jsou zařízeny ve vysokém standardu v moderním alpském stylu.
Mají fantastický výhled na hory a prostorné balkony nebo terasy. Některé jednotky mají soukromé sauny a krby. Přirozeně jedna věc by na dovolené neměla chybět: relaxace.
A o to je v ADEA Lifestyle Suites postaráno. Čeká na vás prostorné wellness s bazénem, koupacím jezírkem, plochami na opalování a různými saunami. Ideální pro načerpání sil a užít si zasloužený relax. Co může být hezčího po dni stráveném v horách?Idylický Fieberbrunn přímo u údolní stanice lyžařského areálu Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn stojí za návštěvu v každém ročním období. Někoho hned okouzlí majestátní hory nebo báječná alpská kuchyně. Pro ostatní jsou to místní obyvatelé s jejich vřelou osobností a přátelskou kulturou přivítání. Četné možnosti aktivit navíc přispěly k tomu, že lidé do hor odjakživa jezdí trávit dovolenou právě zde. Tyrolsko je srdcem Alp a centrem horských sportů – v létě i v zimě, dnes i v budoucnu.
V případě zájmu Vám rádi osobně zašleme další podklady, půdorysy, prospekty a individuální kalkulaci návratnosti.Fieberbrunn je největší město v Pillerseetal. Obchodní město Fieberbrunn leží v údolí Fieberbrunner Ache mezi Kitzbühelskými Alpami na jihu a západním úpatím Leoganger Steinberge.
Dobrá sociální infrastruktura s obchody pro každodenní potřeby, školkou, školou a lékaři dělá z Fieberbrunnu žádané místo k životu.Jezero Lauchsee je důležité pro letní turistiku, stejně jako 150 km turistických stezek a značených tras pro horská kola. Další atrakcí je Wildseeloder. Golfisté se mohou svému koníčku věnovat také na jednom z četných golfových hřišť v okolí.
Díky zaručenému sněhu je Fieberbrunn oblíbeným střediskem zimních sportů. Lyžařský areál je známý především svými freeridovými nabídkami. V rámci světově oceněného Skicircusu Saalbach / Hinterglemm je k dispozici celkem 270 kilometrů sjezdovek. Kromě lyžování je pro běžkaře k dispozici 27kilometrová síť běžeckých tratí.
fakta:Vyřízení hypotečního úvěru je možné s místní bankou a to zařídíme za lepší úrokovou sazbu jak v České Republice• Známé akce: Freeride Championships, Bourbon Street Festival, biatlon v Hochfilzenu
Vzdálenost na letiště: Mnichov 173 km, Salzburg 105 km, Innsbruck 110 km

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Josef Havlíček
Josef Havlíček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Josef Havlíček
Josef Havlíček
zobrazit telefon