Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 790 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně provize a právních služeb RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Monika Ešnerová

41 519 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 182024
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 57 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 2.

Popis nemovitosti

PROHLÍDKOVÉ DNY: dny 2.9. - 6.9. 2024 (pro konkrétní časový termín mě prosím neváhejte kontaktovat).
Prodej pohodlného prostorného bytu o dispozici 2+kk s balkónem orientovaným do vnitrobloku ve druhém patře cihlového domu s výtahem.

Celková výměra bytu je 55,60 m2, balkón je 1,70m2 velký. Dispozice bytu je hezky prakticky řešena. V zádveří se nachází vestavěná skříň k úložnému prostoru. Dominantou bytu je potom otevřený obývací pokoj s jídelním koutem spojený s kuchyní, zároveň opticky oddělené barovým cihlovým pultem a se vstupem na balkón (1,70 m2), který je situován do klidného vnitrobloku. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice, která poskytuje vestavěné skříně na míru. Ložnice je prostorná a nabízí možné řešení k přepažení pokoje a tím získání dalšího prostoru. Do světlé velmi prostorné koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem, bidetem, wc a pračkou lze vejít jak z ložnice, tak i z druhé strany, kde je vchod do bytu a obývací část, tedy koupelna je průchozí.

Na podlahách jsou zrenovované parkety a dlažba. Byt je v perfektním stavu, nabízí se včetně veškerého zařízení. Vytápění je řešeno centrálním ústředním topením v domě. Přípojka plynová v bytě je k dispozici. Celý byt je situován do klidného vnitrobloku na Západní stranu.
Byt se nachází v secesním domě s výtahem z roku 1955, který je velmi udržovaný a letos se čistila fasáda.

Byt se nachází v atraktivní ulici Italská na Praze 2 Vinohrady, ihned vedle náměstí Míru s kouzelnou bazilikou svaté Ludmily, současně 3 minuty pěší chůzí na Václavské náměstí. V místě je perfektní dopravní dostupnost a občanská vybavenost. Autobusová zastávka Římská pár kroků, zrovna tak i na tramvajovou zastávku Italská 2 minuty chůze. V těsné blízkosti se nachází restaurace, obchody, úřady, školy i školky. Díky své poloze je byt skvělou jak investiční příležitostí, tak i pro pohodlné residenční bydlení. Byt je v osobním vlastnictví. Fond oprav 5.604Kč a většinou končící přeplatkem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Ešnerová
Monika Ešnerová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Ešnerová
Monika Ešnerová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti