Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Pavlína Rejtharová

29 644 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 70 m²
ID nemovitosti VK3474836
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 1.
Datum vložení před 24 dny
Plocha obytná 70 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

RK CHIRŠ nabízí exkluzivně k prodeji byt v osobním vlastnictví s dispozicí 2+kk (cca 67m2) s lodžií (cca 3m2) a sklepem (kóje cca 3m2) v revitalizovaném panelovém domě na Praze 6, Řepy, ul. Makovského.

Nabízený byt je situován ve 2. nadzemním podlaží domu (z celkových 12) s výtahem. Jeho dispozici tvoří čtvercová předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatná ložnice se vstupem na lodžii, prostorná koupelna s vanou, samostatné WC a komora. Celková plocha bytu vč. lodžie zaujímá cca 70m2. K bytu dále náleží sklepní kóje o celkové ploše cca 3m2 umístěná v suterénu domu.

Byt je po celkové rekonstrukci z roku 2017 a následně v roce 2022 byla položena nová vinylová podlaha a byla instalována nová kuchyňská linka.

Okna jsou plastová s orientací na západ. Vytápění bytu a ohřev teplé vody je zajištěno dálkově z teplárny, v koupelně je navíc i elektrické podlahové vytápění.

Bytový dům se nachází v místě kompletní občanské vybavenosti. 2 minuty od domu je tramvajová i autobusová zastávka Blatiny, nedaleko domu se také nachází hypermarket Lidl. V blízkosti domu jsou dále všechny důležité menší obchůdky či služby. Kratší procházkou se navíc dostanete až k Obchodnímu centru Řepy, supermarketu Billa a Albert, poště, lékárně, atd. V Řepích je umístěno i několik sportovišť a v neposlední řadě zde najdete i spoustu parků a zeleně, které vybízí k odpočinku.

Doporučujeme prohlídku!

PENB třída G, prozatím z důvodu nedoložení průkazu.

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávajícího k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě jím zvolených kritérií. Najdete nás od pondělí do pátku od 10:00 do 18:00 na pobočce CHIRŠ Bělohorská 85 na Břevnově.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Pavlína Rejtharová
Ing. Pavlína Rejtharová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Pavlína Rejtharová
Ing. Pavlína Rejtharová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti