Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

38 126 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 61271
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 70 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme vám jedinečnou příležitost ke koupi krásného bytu 2+kk o rozloze 70 m2, který se nachází na prestižní adrese Devonská, Praha 5. Tento moderní a prostorný byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné a klidné bydlení s výbornou dostupností do centra města.

Byt je situován v druhém patře novostavby a nabízí stylové a kvalitní vybavení, které uspokojí i ty nejnáročnější. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je světlý a vzdušný, poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci i společenské aktivity. Moderní kuchyňská linka je vybavena všemi potřebnými spotřebiči, včetně lednice, myčky, trouby a mikrovlnné trouby. Ložnice je klidná a útulná, s vestavěnými skříněmi, které poskytují dostatek úložného prostoru. Elegantní koupelna, s vanou a toaletou, nabízí příjemné místo pro relaxaci po náročném dni.

K bytu náleží také parkovací stání v podzemní garáži a sklepní kóje, což zajišťuje dostatek úložného prostoru a pohodlí. Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi, plovoucími podlahami a dlažbou, což přispívá k jeho vysokému standardu. Nízké měsíční náklady na provoz jsou další výhodou tohoto bydlení.

Devonská ulice je synonymem klidu a zeleně, což oceníte zejména při procházkách v okolních parcích nebo při sportování na blízkých cyklostezkách. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, od obchodů, restaurací, škol až po zdravotnická zařízení. Tato lokalita je ideální pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti centra Prahy.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Přijďte se přesvědčit o výhodách tohoto krásného bytu na vlastní oči a nechte se okouzlit jeho atmosférou!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti