Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

14 941 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Marcela Bartáková

63 364 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - plynové
ID nemovitosti 26728
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 67 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Bydlení u parku Letná na adrese: Praze 1 - Hradčany? Ano, tento krásný luxusní byt s vysokými stropy o dispozici 2kk a velikosti 66,5 m2 ve 2.NP nově zrekonstruovaného domu na Hradčanech může být váš. A navíc s 1 parkovacím stání ve vnitrobloku domu.

Slunný byt se nachází ve zrekonstruované historické budově v Gogolově ulici v těsné blízkosti Chotkových sadů s výhledem na slavnou Bílkovou vilu s galerií a zeleň v Letenském parku. Jen pár metrů od ní se nachází unikátní novobarokní vila Kramářova vila - v současnosti sídlo všech předsedů vlád. Z ulice Gogolova se dostanete procházkou pěšky na Hradčany, Malou Stranu, přímým vstupem do parku Stromovka anebo do blízkých restaurací a bister a k veškerému občanskému vybavení. Zastávka tramvaje Chotkovy sady je za rohem spojující Malou Stranu, Staroměstské náměstí anebo Pražský hrad a stanici Hradčanskou, kde je rovněž metro.

Byt je orientován na východ/západ, světlý, vysoké stropy, dřevěné parkety, vysoké kazetové dřevěné dveře, nová špaletová okna. Parkování v ceně ve dvoře, které se časem přebuduje na zahradu s oázou zeleně a odpočinku pro všechny majitele bytů. Pod ní budou vybudovaná garážová stání.

Při vstupu do budovy projdete luxusní chodbou do haly, kde se nachází historické schodiště a nově vybudovaný výtah. Výtahem ze vstupní haly v přízemí vyjedete do prvního patra (2.NP), kde se nachází vstup do bytu. Na patře jsou jen dvě bytové jednotky. Nabízíme vám návrh dispozice 2k nebo 3kk, která se dá modifikovat podle vašich potřeb. Veškerá technická připravenost je přímo v bytě.

Momentálně se byt se skládá ze vstupní chodby, ze které je přístupná ložnice, obývací pokoj, kuchyňský kout a samostatná toaleta. Na podlahách jsou dubové parkety, nová špaletová okna a historické kazetové dveře. Vytápění/chlazení tepelným čerpadlem. V současné době je prostor využíván jako kancelář. Prohledněte si foto půdorysu současného stavu a možných variant dispozičních návrhů.

Celý dům prošel kompletní, citlivou a vkusnou rekonstrukcí včetně vybudování výtahu.

Neváhejte mne kontaktovat, ráda vás tímto krásným prostorem provedu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Marcela Bartáková
Ing. Marcela Bartáková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Marcela Bartáková
Ing. Marcela Bartáková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti