Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

17 750 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Pavla Brychtová

75 277 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Datum vložení před 15 dny
Plocha pozemku 303 m²
Patro 2.
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 62 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
ID nemovitosti 396881
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 303 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme bytovou jednotku 2kk v luxusním projektu Rezidence Italská 8, nacházející se v centru Prahy - pár kroků od Náměstí Míru a Vinohradského divadla. Jedná se o atraktivní lokalitu pro poznávání, společenský, gastronomický a kulturní život v samém centru Prahy. K jednotce náleží nově vybudovaný sklep k výhradnímu užívání v přízemí budovy. Obyvatelé rezidence mají k dispozici společnou zahradu. U rezidence je stanice autobusové linky, propojující centrum, Florenc a Chodov. V okolí budovy jsou vyhlášené cukrárny, kavárny a restaurace.
Rezidence Italská 8 je po náročné kompletní rekonstrukci včetně elektřiny, rozvodů vody, včetně restaurátorských prací schodiště, dlažeb, dveří, oken, atd.
Nabízená bytová jednotka byla rekonstruována ve vysokém standardu použitých materiálů, které vyniknou ve 2 prostorných světlých místnostech. Na ložnici navazuje velká koupelna se sprchovým koutem a WC, za koupelnou je dveřmi oddělená komora s pračkou a elektrickým kotlem, v předsíni je druhé WC.
V prodávané jednotce jsou dubové podlahy, v koupelnách velkoformátová dlažba Graniti Fiandre a sanita značek Grohe a Laufen. Dřevěná špaletová okna a masivní dvoukřídlé dveře se skleněnou výplní dokreslují dobovou atmosféru. Byt se prodává vybavený kompletně spotřebiči, s luxusní manželskou postelí a s pohovkou pro přistýlku, dále s kuchyní s kamennou deskou, jídelním stolem s kamennou deskou, židlemi, s pohovkou a křeslem, TV komodou. Zájemce po koupi tudíž může ihned byt využívat bez dalších větších nákladů.
Bytová jednotka v Rezidenci Italská 8 je výhodnou investicí s nízkými měsíčními poplatky, navíc do bytu nebude nutné po mnoho let investovat do oprav. Pokud zájemce nebude chtít byt pro svou potřebu, ale na investici, rádi předáme detailní informace o nynějších měsíčních výnosech, které se pohybují okolo 4% ročního úroku z pořizovací ceny.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Pavla Brychtová
Ing. Pavla Brychtová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Pavla Brychtová
Ing. Pavla Brychtová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti