Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 390 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Iveta Hostašová

35 582 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před 23 dny
Plocha pozemku 289 m²
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Ochrany omezení Ochranné pásmo
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 55 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 396132
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 289 m²

Popis nemovitosti

Nabízím vám k prodeji exkluzivní byt v prestižní lokalitě v ulici Hartigova na Žižkově. Tato jedinečnou nemovitost o velikosti 2 + kk je v osobním vlastnictví, ve velmi dobrém stavu a nachází se v historickém domě s bohatou minulostí. Jedná se o jedinečnou památkově chráněnou funkcionalistickou budovu Pražské městské spořitelny z roku 1937 podle návrhu L. Lauermanna. V průčelí na fasádě jsou umístěné plastické kamenné hlavy husitských postav a nad vstupem je hlava Jana Žižky. Z vnější strany vstupních dveří jsou dodnes mříže s iniciálami PMS (Pražská městská spořitelna). Na tuto kulturní památku SVJ zdařile čerpá dotace na celkovou údržbu domu. Dechberoucí vestibul má stěny obložené leštěnými deskami z červeného sliveneckého mramoru, uprostřed schodiště je umístěn nový výtah.

Na každém patře tohoto tichého domu jsou maximálně pouze 4 byty a tento je jedinečný svou polohou a také tím, že jako jediný z domu má bakon.

Dominantou bytu jsou velká okna směrem do ulice s naprosto úchvatným, ničím nerušeným výhledem na Vítkov a park Pražačka, pod kterým se mezi Hlavním nádražím a Libní táhne proslulá cyklostezka. Tachovské náměstí pod okny je nově zrekonstruované a koncipované jako pěší zóna s lavičkami. Žižkovský tunel vás dovede do Karlína a kromě jiného na metro Křižíkova, kam se pěšky dostanete za 10 minut.

Byt se prodává zcela vybavený tak, jak ho vidíte na fotografiích a jeho vybavení je již zohledněno v kupní ceně bytu. Je prakticky a chytře řešen, majitelé vše dosadili s centimetrovou přesností. V ložnici naleznete dvoulůžko s toaletními stolky a skříň. V obýváku krásnou sedačku s jídelním stolem a židlemi, po celé jedné stěně praktické skříňky. Minimalistická kuchyňská linka nabízí veškeré spotřebiče. V bytě zůstává k dispozici i pračka a sušička.

Topení a ohřev vody zajišťuje lokální plynový kotel, který je šikovně skrytý za toaletou.

Nejenže je tato nemovitost velmi dobře vybavená a udržovaná, ale také se nachází v blízkosti veškeré potřebné infrastruktury. Dostupná doprava zahrnuje i vlakové spojení, stanice autobusu je přímo před domem a do centra města se dá dojít pohodlně i pěšky.

Tento luxusní byt nabízí nejen komfort a kvalitu, ale především životní styl pro náročné klienty, kteří si cení exkluzivity ve spojení s výjimečným umístěním. Opravdu jako jedni z mála budete mít z bytu otevřený výhled na zeleň a vinice, který si můžete vychutnávat z balkonu, jež se táhne po celé šířce bytu a je dostatečně vysoko, takže vás nebude obtěžovat ruch z ulice. Praktický je i dvoumetrový sklep v přízemí domu.

K příjemnému posezení lákají okolní kavárny a restaurace a jejich malebné zahrádky. Na Žižkově vládne velmi příjemná a přátelská atmosféra, které brzy velice rádi podlehnete. Na procházky či za sportem můžete vyrazit na Vítkov. Využijte tedy všech výhod, které vám tento byt nabízí.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který vám rádi pomůžeme zařídit. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Iveta Hostašová
Iveta Hostašová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Iveta Hostašová
Iveta Hostašová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti