Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 990 000 Kč

A

Mimořádně úsporná

  • včetně všech poplatků RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Filip Jirků

33 885 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před 7 dny
Plocha užitná 51 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 1085
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Popis nemovitosti

Rád bych Vám představil tento skvělý byt o dispozici 2+kk a podlahové ploše 51,2 m² + balkon 8,5 m², sklep 2,2 m², dohromady tedy celková plocha bytu činí 61,9 m². K tomu všemu je v ceně také garážové stání ve vedlejším domě. Byt se nachází ve 2. patře (3. NP) moderního domu ve skvělé části pražských Hájí doslova co by kamenem dohodil od Milíčovského lesoparku.

Výbava bytu je vskutku atraktivní, čeká tu na Vás rekuperace vzduchu, venkovní (předokenní) žaluzie, moderní dřevěná okna s trojskly, prémiové dřevěné podlahy a šikovné vestavěné skříně.

Interiér bytu se skládá z:
- Předsíň 6,22 m²
- Obývací pokoj s kuchyňským koutem 26,29 m²
- Ložnice 13,47 m²
- Koupelna 4,13 m²
- WC 1,08 m²
+ Balkon 8,50 m² a sklep 2,19 m²

Okna v obývacím pokoji a v ložnici jsou vybavena předokenními žaluziemi. Balkon, na který vstoupíte z obývacího pokoje, je orientovaný na jiho-západ, přičemž na jižní straně se Vám nabízí výhled na Milíčovský lesopark. Pod balkonem je udržovaná zeleň.

Rekuperace Vám po celý rok zajistí příjemný vzduch v celém bytě a kromě toho v létě funguje jako klimatizace.

K bytu patří také garážové stání ve vedlejším domě - nákup si můžete klidně přivézt do garáže tohoto domu a výtahem si ho vyvézt nahoru do bytu a následně zaparkovat auto vedle.

Co Vás jistě potěší je energetická třída této moderní budovy, která vychází na nejlepší třídu \'A\' - Mimořádně úsporná. Díky tomu například i získáte lepší úrok v bance v případě financování hypotečním úvěrem.

Moderní dům o 14 bytových jednotkách disponuje kočárkárnou, je vytápěn dálkově a jeho SVJ není zadluženo a funguje bez problémů.

Měsíční poplatky v rámci SVJ vychází na 100 Kč / m² (5 100 Kč) + příspěvek na úklid a osvětlení garáží ve vedlejším domě 450 Kč.

Z hlediska občanské vybavenosti také nebudete zklamáni. Do 5 minut chůze najdete potraviny, městský úřad, restauraci, několik dětských hřišť a hlavně Milíčovský lesopark, který si jako místo pro procházky zamilujete. Do 10 minut chůze je pak ZŠ K Milíčovu či ZŠ Ke Kateřinkám, Gymnázium Evolution Jižní Město, Olympia Fitness Opatov či Obchodní Centrum Opatovská. Okolí je plné krásné, udržované zeleně.

Metro \'C\' Háje je vzdáleno přibližně 10 minut chůze. Autobusová zastávka "Milíčov" se nachází 400 metrů od domu a můžete si tu autobusem 203 popojet k metru Háje či směrem do Krče ať už k Thomayerově nemocnici či na IKEM. Autem jste během chvíle na magistrále, na D1 či na Pražském okruhu u Vestce.

Nemovitost je v osobním vlastnictví a tak její koupi můžete financovat hypotečním úvěrem s příjemným úrokem díky energetické třídě \'A\'. S výhodným financováním Vám rádi pomůžeme a zajistíme Vám ty nejlepší podmínky na trhu.

Vřele doporučuji prohlídku tohoto skvělého bytu!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Jirků
Filip Jirků
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Filip Jirků
Filip Jirků
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti