Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 500 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Larva

27 566 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 55 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 393773
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 51 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Podkroví
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 55 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji příjemný, slunný a tichý byt o dispozici 2+kk v ulici Hořanská - Praha 3 - Žižkov o obytné ploše 50 m2 v 1. patře dvoupatrového bytového domu. Byt je orientovaný na východní stranu do klidové zóny s výhledem do zeleně. Bytový dům prošel celkovou rekonstrukcí (zateplení celého pláště, fasáda, okna, schodiště, vstupní dveře ). Dům má vlastní kotelnu, která dodává teplo a teplou vodu. V domě je k dispozici kočárkárna.

Byt je po celkové rekonstrukci ( rozvody elektro, vody, topení, omítky, sádrokartonové stropy, obklady, podlahy), kuchyňská linka je vybavena plynovým sporákem, myčkou nádobí a lednicí s mrazákem. Kuchyňský stůl odděluje prostor kuchyně od obývacího pokoje. Podlaha v obývacím pokoji je dřevěná, v ložnici jsou parkety, v chodbě a v koupelně a na WC je keramická dlažba. Nad kuchyňskou linkou je umístěna klimatizace. Elektrický zámek ve vstupních dveřích do domu je možné ovládat z domácího telefonu umístěného vedle vstupních dveří v bytě.

V koupelně je umyvadlo a sprchový kout, podlaha je elektricky vyhřívaná, WC je samostatné. V bytě jsou plastová okna Vekra s trojskly vybavená roletami a sítěmi proti hmyzu. V bytě je prostorná komora, přístupná z chodby. Úložné prostory jsou v chodbě. Vstupní dveře do bytu mají Certifikát bezpečnostní třídy 3, nainstalovala je společnost ADLO. V bytě je zavedený internet optickým kabelem a O2 TV. Součástí prodeje bytu je nábytek a vybavení bytu, upřesnění bude domluveno s vážným zájemcem o koupi.

V docházkové vzdálenosti od domu je mateřská škola, dětská hřiště, sportovní základní škola, zastávka tramvaje - Vozovna Žižkov. K relaxaci, odpočinku a sportovním aktivitám je možné využít park Židovské pece.
Bytový dům je dispozičně uspořádán tak, že vytváří uzavřený vnitroblok. Ten je osázen zelení, keři, květinami a stromy. Pohled do vnitrobloku je možný z pavlače. K bytové jednotce náleží prostorný sklep o velikosti 4,8 m2. Výše měsíčních nákladů ( elektřina, plyn, voda, poplatky společenství vlastníků jednotek ) je celkem: 6.000,- Kč + zálohy cca 1.000,- Kč elektřina + cca 150,- kč plyn.

Byt je skvělou volbou pro zájemce, kteří hledají příjemné a tiché místo na bydlení s velmi dobrou dostupností do centra města, a s možností relaxace a odpočinku v rozsáhlém parku . Doporučuji prohlídku, při které se sami přesvědčíte o kouzelné atmosféře vnitrobloku a tichém místě na bydlení v centru města.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Larva
Jiří Larva
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Larva
Jiří Larva
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti