Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 400 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Zdeněk Turek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
2 hlasy

27 142 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti N65374
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 4.
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Kabelová TV
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 49 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 49 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+kk. Byt je po kompletní rekonstrukci provedené v roce 2011 (měnila se dispozice bytu, rozvody, kuchyň, nová koupelna, WC). Celková výměra bytu je 49 m2 + balkon 3,8 m2. K dispozici je i sklep o výměře 1,6 m2. Byt se nachází ve 3. patře (4. nadzemním podlaží) cihlové budovy s výtahem. Byt je orientován na východní stranu.

Po vstupu do bytu se ocitnete v předsíni, na jejíž podlaze je dlažba. Odsud se dostanete do ostatních místností bytu. Centrální místnost – obývací pokoj s kuchyňským koutem 25 m2. Na podlahách jsou parkety (obývací pokoj a ložnice) a dlažba (v kk, chodbě, koupelně a WC). Kuchyňská linka je plně vybavena. Byt je vytápěn ústředním dálkovým topením.

O dům se SVJ rovněž pěkně stará, v nedávné minulosti byl zhotoven nový výtah, nové rozvody společné elektřiny, nová střecha (dvojitý plášť), zateplený jižní a severní štít.

Byt je ideální investiční příležitostí nejen pro svou ideální polohu na pražském Žižkově. Doposud byl byt bez problémů pronajímán.

V okolí domu najdete vzhledem k lokalitě naprosto vše, je zde tudíž kompletní občanská vybavenost s perfektní dopravní infrastrukturou. Tuto čím dál modernější pražskou lokalitu Žižkov netřeba více představovat. Přímo před domem je dětské hřiště a Kaufland. Do 10 minut chůze se nachází nejbližší MŠ a ZŠ. Milovníci přírody ocení 5 minut vzdálený Malešický park či park Hrdlořezy, kde najdou vyžití i děti. Autobusová zastávka je před domem, tramvajová 200 m od domu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Zdeněk Turek
Zdeněk Turek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
95 %

2 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Zdeněk Turek
Zdeněk Turek
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti