Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 090 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize a kompletního právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alexander Koenigstein

34 309 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
ID nemovitosti 577
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 48 m²
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Hledáte pro sebe, nebo na investici bezbariérový dvoupokojový byt s lodžií, garážovým stáním a sklepem s výbornou dostupností do centra a přitom v blízkosti zeleně? Pak Vám nabízím útulný byt 2+kk (48,3 m2) s lodžií (4,5m2), který se nachází ve 2. podlaží moderního bytového domu z roku 2013 v Praze 5 - Stodůlkách, v Nárožní ulici


Tento útulný byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ze kterého je vstup na lodžii. Na tu je možné vstoupit i ze samostatné vzdušné ložnice. Do obou těchto pokojů se vchází z prostorné vstupní haly s vestavnými skříněmi, ze které jsou vstupy ještě na toaletu s umyvadlem a do koupelny s vanou, kde je místo i pro pračku.


Byt je vybaven kvalitními vinylovými podlahami, čtyřkomorovými plastovými okny a vnitřními žaluziemi, které zajišťují příjemné klima a soukromí. Bezpečnostní vstupní dveře jsou rozšířené, takže umožňují pohodlný vjezd i vozíčkář. Interiérové dveře značky Sapeli dodávají bytu elegantní vzhled stejně jako nábytek, který může být součástí prodeje. Na míru vyrobená kuchyňská linka je vybavena moderními spotřebiči a digestoří s venkovním odtahem. V ceně bytu je zahrnuto garážové stání v suterénu domu a zděný sklep (3,2 m2).


Tento byt se nachází v místě, kde máte vše po ruce – supermarket, pošta, restaurace, drogerie, bankomat a stanice metra je v docházkové vzdálenosti cca 10 min.. V blízkosti domu je i nákupní centrum s oblíbenou prodejnou nábytku a za pár minut jízdy autem či autobusem se ocitnete ve velkém obchodně - zábavním centru Metropole Zličín.


Tuto nemovitost je možné financovat z vlastních zdrojů, nebo hypotečním úvěrem, který Vám rádi zdarma zajistíme za nejlepších podmínek na trhu u Vámi preferovaného finančního ústavu. Vřele doporučuji prohlídku, kterou Vám mohu zaslat i ve virtuální podobě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alexander Koenigstein
Alexander Koenigstein
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alexander Koenigstein
Alexander Koenigstein
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti