Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 180 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Josef Muzikář

38 932 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení včera
Plocha užitná 44 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Příjezdy Dlažba, Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 24029
Stav nemovitosti Bezvadný

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout krásný byt "2+kk" v jedné z nejkrásnějších historických lokalit centra Prahy.

Uvozovky u "2+kk" jsou v tomto případě doslova na místě, a to kvůli dalším využívaným prostorám, ať už jde o "terasu ve vnitrobloku" nebo "vestavěná patra".

Pojďme nejprve k vestavbám. Nemovitost má tak vysoké stropy, že k jejím základním 44m2 podlahové plochy, můžeme přičíst další plochy vestavěných pater. Tyto prostory jsou nad každou z místností včetně koupelny a využívají se jako prostory pro spaní, pracovna s počítačem, koutek na čtení a technická místnost s kotlem. Takže může být místo, které by vše výš zmíněné zabíralo ve spodní části bytu využito daleko lépe než v jiných 2+kk (bez uvozovek). K bytu patří ještě komora vedle vstupu do bytu a rozlehlý sklep v 1PP.

Při představování nechci zapomenout ani na "terasu ve vnitrobloku" jedná se ohraničenou část vnitrobloku, po více než celé délce bytu, prostor sice není přímým vlastnictvím majitele bytu, ale SVJ ho má v dlouhodobém užívání a nikdo, kromě prodávaného bytu a dvou jeho sousedů k němu nemá přístup, ale pouze u našeho bytu si můžete kávu na venkovní posezení podat přímo ze svého okna.

O několika vydařených rekonstrukcích uvnitř bytu, díky kterým splňuje požadavky moderního bydlení v centru Prahy se rád zmíním na prohlídce. Jen snad upozorním na výměnu krásných oken, která jsou téměř nová v původním historickém designu. Přes tato okna se do bytu dostává dostatek světla, takže tady určitě nemusíte mít obavy z temného vnitroblkového bytu. Část roku do oken svítí i přímé denní slunce, což na Praze 1, kvůli hustotě zástavby rozhodně není samozřejmostí.

Historická budova, která je v památkové rezervaci, prošla vydařenou rekonstrukcí společných prostor, což podtrhlo opravdu silného ducha tohoto místa.

Pokud hledáte reprezentativní sídlo na Praze 1 pro sebe, svou rodinu, nebo jako vhodnou investici s možností začít ihned pronajímat bez zdržujících úprav rád Vás přivítám na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Josef Muzikář
Josef Muzikář
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Josef Muzikář
Josef Muzikář
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti