Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 250 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

23 037 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 37 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 37 m²
ID nemovitosti 380490
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím k prodeji velice důmyslně řešený byt 2kk, který se nachází v přízemí menšího bytového domu o devíti bytových jednotkách.

Byt je orientovaný na jižní stranu a jeho nespornou výhodou je přímý výstup z obývacího pokoje do zahrady. Byt je kompletně zařízený plnohodnotně vybavenou kuchyňskou linkou a na míru řešeným nábytkem, který je součástí prodeje. Nábytek je navržen na míru tak, aby zajistil dostatečné úložné prostory, přitom neomezoval prostor bytu. V obývacím pokoji je zakomponováno prostorné sklopné dvojlůžko, jehož jednoduché rozložení umožňuje dennodenní využívání.

Rekonstrukce bytu zahrnovala nejenom estetické řešení, ale zejména funkční. V bytě jsou nové kompletní rozvody vody, elektřiny a byl instalován nový kondenzační kotel. Dům samotný prošel částečnou výměnou oken (včetně nabízeného bytu), zateplením, opravou střešních klempířských prvků a komínových těles a zejména kompletním odvlhčením základů domu.

Újezd nad Lesy je dnes už znám jako Praha 21. Důležitým milníkem pro tuto oblast bude vybudování plánovaného obchvatu Újezda (přeložka Běchovice-Úvaly), který již nabyl územního rozhodnutí a který tak výrazně zatraktivní tuto lokalitu co do dopravní dostupnosti.

V případě Vašeho zájmu mne neváhejte kontaktovat. Kompletní informace (energetická náročnost, náklady na bydlení, atd. ) Vám ráda zpřístupním formou přístupu na sdílenou složku nemovitosti.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (369)
small left
small right