Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 100 000 Kč

D

Méně úsporná

  • kupní cena je včetně provize, DPH a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Karla Korytarová

21 629 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 57 m²
Patro 1.
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 19401
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 57 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Datum vložení před 19 dny
Plocha pozemku 57 m²
Plocha zastavěná 606 m²

Popis nemovitosti

S radostí Vám mohu nabídnout prodej bytových jednotek vyjímečného projektu, majestátné Rezidence Violka, Olomouc. Citlivá rekonstrukce historické stavby dala vzniknout malometrážním a středněmetrážním bytům o výměrách 38 m² až 83 m² a dispozicích 1+kk až 3+kk, které mohou nyní být Vaše.

Byt č. 9 je o dispozici 2+kk o rozloze 57,18 m² + + terasa 25 m², zasazen v 2. nadzemního podlaží bytového domu s výtahem.

V bytových jednotkách jsou plovoucí podlahy vysoké kvality. Plastová okna s mikroventilacemi jsou plněna dvojskly a trojskly směrem k hlavní komunikaci. Vytápění probíhá deskovými radiátory s přívodem tepla z vlastní plynové kotelny rezidence. Do koupelen byly pečlivě zvoleny velkoformátové obklady v šedé barvě. Koupelna bytu je dále vybavena sprchovým koutem, kompletní sanitou a otopným žebříkem.

Kuchyně všech bytů jsou vybaveny indukční varnou deskou, myčkou nádobí a elektrickou troubou oblíbené značky Elektrolux, a odsavači par. Kuchyňské linky byly vyhotoveny na míru požadavkům jednotlivých bytů; pracovní desky jsou lehce naddimenzované pro co největší pohodlí při vaření. Součástí všech bytů jsou vestavěné skříně ve vlastních vstupních chodbách jednotek, rovněž ke každému bytu náleží úložná kóje přímo na patře, a k tomuto bytu patří venkovní parkovací stání pro jedno vozidlo.

Rezidence Violka je kompletně pronajata jednotlivým nájemníkům od kolaudace nemovitosti v Q4 2021. Vždy jsme zde kladli důraz na komfort nájemníků, udržované interiéry, exteriéry, a esteticky kultivované prostředí společných prostor. Dbáme zároveň na bezpečnost, a máme přehled. Nabízíme pokračování v komplexní správě nemovitosti. Rádi Vás přivítáme, přijďte se přesvědčit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Karla Korytarová
Karla Korytarová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Karla Korytarová
Karla Korytarová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti