Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Marcela Šedivá

16 497 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N106884
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 19 dny
Plocha užitná 50 m²
Vlastnictví družstevní
Patro 2.

Popis nemovitosti

Tento byt lze využít jak na bydlení, tak i na investici, možnost okamžitého pronájmu za 20.000,-Kč/ měsíčně + elektřina. V případě zájmu Vám dodáme do pronájmu solidního bonitního podnájemce ( nájemce prověřujeme v registru exekucí a insolvencí).
Dovoluji si Vám nabídnout velmi pěkný, slunný byt 2+kk s lodžií, který se nachází v ulici U kasáren v Ml. Boleslavi. Nabízená nemovitost je v družstevním vlastnictví s kompletně doplacenou anuitou s možností převodu do osobního vlastnictví a o celkové podlahové ploše 51,46 m2( užitná plocha bytu 49,96 m2). Bytová jednotka se nachází se ve 3. nadzemním podlaží pěti patrového cihlového domu v blízkosti lesoparku Štěpánka. Dům je zcela bezbariérový a je vybaven prostorným osobním výtahem. K bytu dále náleží lodžie a prostorný zděný sklep, který se nachází v přízemí domu. Dispozice: vstupní chodba, ložnice, koupelna s vanou a samostatné WC. Dále v bytě naleznete slunný obývací pokoj, jehož součástí je kuchyňská linka ( k dispozici myčka, lednice, el. varná deska a digestoř). Z obývacího pokoje je vchod na lodžii. Měsíční provozní náklady na bydlení, včetně fondu oprav jsou ve výši 3.500,-Kč + elektřina. Velkou výhodou tohoto bydlení je bezproblémové parkování na prostorném parkovišti u domu. V těsné blízkosti domu se nachází kompletní občanská vybavenost, zastávka MHD, lesopark Štěpánka a obchody. Jedná se o velmi pěkné bydlení v klidné části centra obce. Doporučuji prohlídku, volné ihned po úhradě kupní ceny.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106884.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Marcela Šedivá
Bc. Marcela Šedivá
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Marcela Šedivá
Bc. Marcela Šedivá
Telefon zobrazit telefon