Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Matěj Hošek

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 399574
Stav nemovitosti Bezvadný
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 61 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný byt 2KK v Horoměřicích, který se pyšní rozlehlou zahradou o velikosti 200 m², rozdělenou na dvě části. Zahrada je osázena vzrostlou zelení, což přináší příjemné prostředí pro relaxaci a rodinné aktivity. Na zahradu máte přístup z každého pokoje, což je ideální pro děti a domácí mazlíčky, protože umožňuje pohodlný a rychlý přístup k venkovnímu prostoru.

Byt dále disponuje parkovacím stáním, které šetří čas a zajišťuje bezproblémové parkování přímo u bytu. Prodává se nevybavený, což vám dává možnost přizpůsobit si interiér podle vlastních představ. Jediným vybavením jsou vestavěné skříně, kuchyň a moderní koupelna, což znamená, že se můžete ihned nastěhovat a začít bydlet.

Co se týče lokality, do Prahy to máte do 5 minut jízdy autem, což zajišťuje skvělou dostupnost pro každodenní dojíždění do práce nebo za zábavou. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, kaváren, MHD a sportovišť, což zaručuje pohodlný a komfortní životní styl.

Na zahradě se nachází také extra úložný prostor v podobě kůlny, ideální pro uskladnění zahradního náčiní, sezónních věcí nebo sportovního vybavení, čímž šetříte místo v bytě.

Energetický štítek je na úrovni A, což přináší nízké náklady na energie a ekologičtější bydlení, čímž se zvyšuje efektivita vašeho domácího rozpočtu.

Tento byt je skvělou volbou nejen pro celoroční bydlení, ale také jako investice do pronájmu v atraktivní lokalitě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Matěj Hošek
Matěj Hošek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Matěj Hošek
Matěj Hošek
Telefon zobrazit telefon