Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 190 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • v ceně vše včetně advokátní úschovy, právního servisu i odměny RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Dana Hunčovská
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

17 770 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 629
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 55 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 3 hodinami
Plocha pozemku 55 m²
Plocha zastavěná 55 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 55 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Hledáte startovací byt pro dospělého potomka, nebo nové hnízdečko pro sebe i partnera, který Vás však vstupní cenou nezruinuje? Či snad investici na krásném místě s příjemným okolím, velmi slušnou občanskou vybaveností a s perfektní dostupností do Kolína i do Prahy? Společnost ECON REAL s.r.o. Vám představuje nabídku prodeje světlého a velmi příjemného bytu 2+kk s balkonem, parkovacím stáním a sklepem v novostavbě domu z roku 2022, který se nachází v městysu Cerhenice.
Byt se nachází ve 3. patře (4.NP) cihlového, nízkoenergetického bytového domu (PENB B) s výtahem a je plně bezbariérový. Jednotka má podlahovou plochu 51,8 m2 s balkonem s úžasným výhledem do okolí o výměře 1,67 m2, příslušenstvím je praktický sklep nacházející se v přízemí domu s prostorem 2,2 m2 a nesmíme zapomenout na vlastní, vyhrazené parkovací stání přímo před domem (pouze s jedním sousedním vozidlem).

Byt nabízí praktickou předsíň do L s dostatkem prostoru na vestavěné skříně i botník, koupelnu s vanou a toaletou, kde se pohodlně vejde též pračka (i se sušičkou, chcete-li), krásně prosvětlenou ložnici s tzv. falešným balkonem a nakonec velmi příjemný obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na již zmíněný a tentokrát opravdový balkon.
Kuchyňská linka je vybavena elektrickou varnou deskou, digestoří a troubou a je možné ji bez problémů zvětšit na rohovou. Nový majitel jistě ocení dostatek místa jak pro jídelní část, tak pro pohodlné posezení s rodinou (neb obývací pokoj s kk je výměry přes 22m2) a též větší množství oken směřujících na dvě světové strany.
V domě je rozveden optický internet, takže je zde možné, v klidu a v zeleni, fungovat i na home office.

Vyjma své minimální energetické náročnosti díky kvalitní stavbě i izolačním vlastnostem nabízí dům i nízké měsíční poplatky, které jsou spojené s bydlením (aktuální zálohy pro 3 osoby 3.271,-Kč + fond oprav 609,-Kč). Hospodaření i péče o dům ze strany SVJ je v podstatě bezchybná a zajišťuje všem obyvatelům klidné bydlení i spaní.

Byt je v osobním vlastnictví a jeho koupi je možné bez potíží financovat hypotékou.

Městys Cerhenice má strategické umístění a nabízí skvělé vlakovém spojení jak do Kolína, tak do Prahy (vlaková zastávka do 15 min. chůzí) a taktéž autobusová doprava je velmi dobře zajištěna. Autem jste do pár minut na dálnici D11, dostupnost okolních měst je tedy bezproblémové a bez kolon. V obci je kompletní vybavenost a to školka, škola, obchody a třeba i knihovna. Je třeba též vyzdvihnout množství zeleně v obci i v okolí i samotnou aktivitu Cerhenic (sportovní aktivity, kultura, pravidelné akce pro dospělé i děti, divadelní spolek, Sokol, fotbal.....) včetně vydávání pravidelného periodika - Cerhenické rozhledny.
Zkrátka v Cerhenicích to žije a Vy máte příležitost bydlet v okrajové části, v dosahu přírody i ruchu a v podstatě v novém. V tomto projektu villadomů se příliš často byty neprodávají.....Neváhejte a kontaktujte nás. Budeme se těšit na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Dana Hunčovská
Ing. Dana Hunčovská
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Dana Hunčovská
Ing. Dana Hunčovská
Telefon zobrazit telefon