Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 012 070 Kč

B

Velmi úsporná

  • + parkovací stání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Monika Lištvanová

25 497 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 913225
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 2.
Balkóny Lodžie
Datum vložení před 4 dny
Plocha obytná 52 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 50 m²

Popis nemovitosti

Klidné bydlení v zeleni na dosah Prahy!

Zahajujeme prodej bytů v parkové čtvrti MOSAIQ Beroun. Velkoryse koncipovaný soubor bytových domů umístěných v zeleni nabídne široké rozpětí bytů od 1+kk po 5+kk s terasami, balkony či předzahrádkami.
Novou obytnou čtvrť ohraničují ulice Na Máchovně a Na Morákově, domy vyrůstají v mírném svahu, který se zdvihá k vrcholu Děd. Ústřední budovou je dům s věží, na který navazuje sestava příjemných čtyřpatrových domů v zeleni.

Jednotka 2+kk o podlahové ploše 52 m2 + lodžie 4 m2 se nachází ve 3.podlaží budovy B. Západně orientovaný byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, lodžie, koupelny a předsíně. Standardní vybavení bytů zahrnuje plovoucí podlahy, interiérové dveře s výškou 210 cm, moderní vybavení koupelen, okna s barevným rámem a izolačním trojsklem, přípravu na vnější žaluzie. V bytech budou moderní datové rozvody formou strukturované kabeláže a přípojka STA. V projektu bude využita smart technologie pro vytápění, která pracuje se dvěma tepelnými zdroji – tepelnými čerpadly a zemním plynem. Dostatečná kapacita parkovacích míst převážně v podzemních garážích, ale i venku.
Užijte si bydlení v blízkosti hlavního města s kompletním zázemím města Beroun a Křivoklátskem za humny. Obytný soubor MOSAIQ Beroun navazuje na stávající obytnou čtvrť jejíž součástí jsou i sportovní centra Eden, koupaliště Laguna a také tréninkové centrum fotbalové mládeže. V těsné blízkosti naleznete obchody, školy a školky. Beroun je skvělá lokalita v blízkosti hlavního města s přímým dopravním spojením do centra Prahy. Díky nedaleké dálnici jste na hranici metropole za méně než čtvrt hodiny.

Prodej zahájen! Kontaktujte nás pro více informací a vybírejte z nabídky bytů.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Lištvanová
Monika Lištvanová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Lištvanová
Monika Lištvanová
Telefon zobrazit telefon