Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

19 084 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 52 m²
Patro 1.
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 52 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 10073
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 52 m²

Popis nemovitosti

Bytové jednotky s dispozicí 2+1 se řadí k favoritům na realitním trhu a nejvíce vyhledávanými nemovitostmi v realitní nabídce. Atraktivní velikost bytu je skvělou volbou jak pro případný pronájem, tak i jako startovací bydlení pro mladý pár.
Pokud tedy hledáte vhodnou investiční příležitost, nebo naopak Vaše první bydlení, může tato nabídka prodeje bytu skvěle naplnit Vaši představu.

Do nabídky zařazujeme byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+1 s podlahovou plochou 52 m2 s menším balkonem, ke kterému patří 2 sklepní kóje (výměry 7 m2 a 1,5 m2). Byt je situován ve druhém patře cihlového domu v ulici Skalecká, klidná část městečka Mníšku pod Brdy obklopená zelení. Svou dispozicí byt nabízí : vstupní chodbu (4,60 m2), ložnici (14,55 m2), obývací pokoj (14,55 m2) se vstupem na balkon, kuchyň (12,90 m2), koupelnu s vanou a toaletou (4,45 m2), samostatnou komoru sloužící jako úložný prostor (1 m2). Byt se nachází ve stavu před rekonstrukcí, a tak se nabízí možnost si byt kompletně předělat dle Vašich představ.

Pár praktických informací. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a náklady spojené s užíváním bytu jsou následující : voda 700 Kč/měs., el. energie 950 Kč/měs., plyn 3.270 Kč/měs. Vytápění bytu a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kondenzační kotel umístěný v koupelně, což je velkou výhodou mít vše pod kontrolou a náklady na vytápění si regulovat dle vlastního uvážení. Parkování je k dispozici přímo před domem.

Mníšek pod Brdy je malebné městečko, které nabízí kompletní občanskou vybavenost a díky skvělé dojezdové do Prahy se stává vyhledávanou lokalitou pro bydlení. V Mníšku pod Brdy jsou jak mateřské školky státní, tak i soukromé, dále pak základní škola, hřiště pro děti, obchody, služby, ale i za zmínku stojí kulturní památky, jako je Barokní areál Skalka, státní zámek nebo např. kostel sv. Václava. Milovníci přírody pak mohou využít procházky po okolní přírodě, kolem rybníků v podzámčí, cykloturistiku apod. Dopravu zajišťují především autobusové linky pražské integrované dopravy ve směru Smíchovské nádraží, nebo poté na opačnou stranu ve směru na Dobříš.

Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat místní makléřku paní Gašpar, která je specialistkou právě pro tuto lokalitu a okolí Prahy - Západ. Rádi vám pomůžeme s vyřízením financování nemovitosti.
Těšíme se na vás při osobní prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)
BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)
BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)
zobrazit telefon