Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 090 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Janíček

13 105 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 5 dny
Plocha obytná 41 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 41 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 914982
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 4.

Popis nemovitosti

Hledáte pro sebe vlastní bydlení, nebo byt na investici v blízkosti Prahy? Nabízím Vám ke koupi světlý dvoupokojový byt s kuchyní ve 4. patře panelového domu bez výtahu v městě Milovice okres Nymburk ve Středočeském kraji. K bytu s podlahovou plochou 40,5m2 náleží balkon o velikosti 1,4m2. Okna a balkon jsou orientovány s výhledem do zeleně. Bytový dům prošel kompletní rekonstrukcí. Vytápění v bytě zajišťují elektrické přímotopy a ohřev vody elektrický bojler. Na podlahách je položena plovoucí podlaha a keramická dlažba. Kuchyňská linka je vybavena lednicí a elektrickým sporákem s troubou. V koupelně se sprchovým koutem je k dispozici pračka. Parkovat je možné přímo v ulici před domem, nebo na centrálním parkovišti v blízkosti domu. V širším okolí je veškerá občanská vybavenost a sportovní i kulturní vyžití. Pro milovníky pěší turistiky a přírody doporučuji navštívit blízké Milovické tůně a mokřady Josefov. Pro děti i dospělé je v Milovicích známý zábavně-naučný park, který nabízí 12 hektarů zážitků na celý den. Za nákupy je možné si zajít do supermarketu Lidl, nebo Billa, které se nacházejí v blízkosti domu. V pěší vzdálenosti je stanice autobusu, který vás dopraví k železniční zastávce Milovice, odkud se dostanete za necelou hodinu do centra hlavního města Prahy, nebo můžete pokračovat autobusem dále do Lysé nad Labem. Výborné dopravní spojení je i do hlavního města Prahy autem, které zvládnete od domu až ke stanici metra Černý Most za pouhých 30 min.

Díky perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se v případě zájmu můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Více informací a prohlídku Vám zajistí realitní makléř pan Petr Janíček.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Janíček
Petr Janíček
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Janíček
Petr Janíček
Telefon zobrazit telefon