Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 099 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petra Herman Veličková

17 384 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 9 dny
Plocha celková 59 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 59 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti N2261
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 2.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji nádherný, zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1 a výměře 59 m² vč. sklepa, nacházející se v ulici Okružní v centru Hradce Králové. Tento byt Vás jistě nadchne svoji příjemnou atmosférou, a blízkostí všech služeb v okolí (jen minutu od bytu je možné využít přilehlého parku, nákupních možností, škol i školek, sportovních center, sauny a dalších benefitů).

Byt je situován ve 2. patře pětipatrového cihlového domu bez výtahu, s okny orientovanými na východ a západ. Dům má uzavřený dvůr se zahradou a houpačkou, ideální pro venkovní posezení, relaxaci a grilování.

Byt byl v průběhu času postupně revitalizován do aktuální podoby. Provedené rekonstrukce zahrnují kompletně novou koupelnu, instalaci nového boileru, kuchyň včetně vestavěných spotřebičů, výměnu rozvodů vody a elektřiny (vyjma části obývacího pokoje), nové podlahy a vestavbu atypické postele v obývacím pokoji.

Kuchyň byla vybavena kuchyňskou linkou, obývací pokoj pohodlným nábytkem a ložnice nabízí manželskou postel v patře a dostatečné úložné prostory. Vytápění bytu zajišťují elektrické stropní panely s možností individuální regulace teploty pro každý pokoj.

Dispozice:
vstupní chodba, koupelna s WC, sprchovým koutem, boilerem a umyvadlem, kuchyň vč. vestavěných spotřebičů (sklokeramická deska, digestoř, trouba, lednice s mrazákem LG, myčka Bosch, mikrovlnná trouba), dětský pokoj s vestavěnou skříní a atypickou vyvýšenou postelí, psacím stolem s elegantním křeslem, obývací pokoj s jídelním koutem, sedací soupravou a vyvýšenou postelí s úložným prostorem a skříní, sklep v přízemí objektu.

Součástí kupní ceny bytu je veškeré stávající vybavení, vyjma pračky a sušičky, takže je připraven k nastěhování bez dalších investic. K bytové jednotce náleží také prostorný sklep o velikosti přibližně 10 m², určený k výhradnímu užívání této bytové jednotky.

Sítě: elektřina, plyn v domě není (je zaslepen), vodovod, kanalizace, přípojka na telefon, široké možnosti internetu.

Lokalita poskytuje veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky – v blízkosti najdete školy, školky, zdravotní střediska, obchody a služby. V těsné blízkosti domu se nachází krásné Šimkovy sady s kavárnou a oploceným dětským hřištěm. Dopravní dostupnost je vynikající díky blízkosti vlakového a autobusového nádraží, MHD i rychlému napojení na hlavní silnice a dálnice.

Ačkoli je bytový dům situován poblíž nadjezdu, díky instalaci protihlukové stěny, plastovým oknům a částečné revitalizaci budovy, včetně nedávné rekonstrukce střechy, je byt velmi tichý a poskytuje skvělou tepelnou a zvukovou izolaci.

Pokud hledáte kvalitní bydlení v centru města, tento byt je skvělou volbou. Kontaktujte nás pro sjednání prohlídky a přesvědčte se o jeho výhodách osobně. Velice rádi vás nemovitostí provedeme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petra Herman Veličková
Petra Herman Veličková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petra Herman Veličková
Petra Herman Veličková
Telefon zobrazit telefon