Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Jan Košař

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před 15 dny
Plocha pozemku 40 m²
Patro 2.
Elektřina 110 V, 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 40 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 396801
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 40 m²

Popis nemovitosti

Hledáte DoCkonalé bydlení u řeky a navíc v srdci města? Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupit si exkluzivní byt na prestižní adrese rezidence DOCK a její poslední části Marina Boulevard.

Tento prosluněný byt s luxusním standardem dokončení Vás okouzlí svou pohodou a elegancí. Nabízí 33m2 vnitřní plochy a z terasy o velikosti 7m2 si budete moci užít nádherné výhledy, západy slunce a klidné chvíle v prostředí, které Vás okouzlí svou krásou, půvabem a klidem. Hlavní místnost nabízí plně vybavenou moderní kuchyn se všemi potřebnými spotřebiči - myčka, vysoká lednice s mrazákem, mikrovlnná i pečící trouba, indukční varná deska a digestoř. Nejvyšší možný standard bytu doplňuje klimatizace pro komfort v letních měsících. Na fotografiích sice vidět není, ale do bytu byla elegantně umístěna dubová dvoupostel o velikosti 140x200cm (namísto komody). Je tedy kde posedět i kde plnohodnotně spát. Okna byla doplněna elegantními závěsy na míru, které bytu dodaly ještě větší soukromí. V bytem je také stůl s dvojicí židlí. Úložné prostory jsou jak v předsíni, tak v pokoji.

Chcete-li žít v luxusním prostředí, kde si užijete naprostý klid a pohodu, je tento byt pro Vás tou pravou volbou. Dock nabízí soukromí, klid, bezpečí a moderní bydlení na vyhledávané adrese. V domě je nepřetržitá služba recepce. Nachází se v docházkové vzdálenosti od stanice metra Palmovka, zastávek tramvají, obchodů i parku s venkovním fitness i cyklostezkou. Parkovací stání není k dispozici.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jan Košař
Mgr. Jan Košař
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jan Košař
Mgr. Jan Košař
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti