Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 050 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Šulc

29 899 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 37 m²
Plocha zastavěná 38 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 38 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
ID nemovitosti 395522
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 38 m²

Popis nemovitosti

Zveme Vás na prohlídku pěkně řešeného bytu 1+kk s předzahrádkou v novostavbě z roku 2019 po prvním majiteli.

Byt se nachází v 1.NP a disponuje celkem 37,5 m2 podlahové plochy + 20 m2 předzahrádkou k výlučnému užívání. Byt nabízí prostorný pokoj, který můžete vizuálně rozdělit na obývací pokoj s kuchyňskou linkou do tvaru U a spací kout s prostorem na umístění další vestavěné skříně nebo pracovního stolu. Následně byt disponuje velmi prostornou koupelnou s vanou, která je společná s toaletou. V chodbě naleznete množství úložného prostoru v podobě vestavěné skříně a také zvlášť místnosti, která slouží jako prádelna, případně jako komora.

Vstup do předzahrádky otevírají velká dřevěná francouzská okna, která navíc disponují nerozbitným trojsklem, což vám zaručí bezpečí i přesto, že se byt nachází v přízemí. Předzahrádka je orientovaná do klidného parku, který propojuje okolní domy z projektu port Karolina od developera SKANSKA.

Tento dům, ve kterém se byt nachází je bezbariérový a nabídne vám společnou kolárnu, výtah, pár parkovacích míst před domem a společnou recepci.
K bytu nenáleží parkovací stání, které ale při troše štěstí zvládnete pronajmou u sousedů, kteří auto nevlastní.

Karlín je moderní a dynamicky rozvíjející se čtvrť v Praze, která nabízí vynikající občanskou vybavenost. Najdete zde širokou škálu kaváren, restaurací a bister, často zaměřených na moderní gastronomii. V Karlíně jsou také kvalitní školy, školky a zdravotnická zařízení. Pro milovníky kultury a volnočasových aktivit je k dispozici řada galerií, kulturních center a parků. Vynikající dopravní dostupnost je zajištěna díky blízkosti stanice metra Křižíkova (200m), tramvajových linek a snadnému přístupu k hlavním dopravním tepnám. Karlín tak nabízí pohodlné a atraktivní prostředí pro život i práci.

Nemovitost je zkolaudována jako ateliér.

Pokud jsme Vás naší nabídkou zaujali, neváhejte se ozvat makléři této nabídky. Zašleme Vám další informace a rádi se s Vámi potkáme na osobní prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Šulc
Michal Šulc
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Šulc
Michal Šulc
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti