Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 790 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • V případě většího počtu zájemců si majitel vyhrazuje právo vybrat kupujícího, včetně provize, včetně
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jakub Stáňa

28 796 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 49 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické, Ústřední - plynové
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 6978
Stav nemovitosti Novostavba

Popis nemovitosti

Hledáte moderní bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností centra Prahy? Představujeme Vám jedinečný jednopokojový byt v Rezidenci Neklanka II, která se právě dokončila a nabízí luxusní standard tří viladomů zasazených do krásných zahrad.

Jednopokojový byt s lodžií

Tento světlý byt o rozloze 49 m2 (včetně lodžie) se nachází v 1. patře nejkomornějšího viladomu s pouhými 6 bytovými jednotkami. Hned po vstupu Vás oslní francouzská okna, která tvoří celou jednu stěnu bytu a poskytují úchvatný výhled na západ. Z lodžie si můžete vychutnat večerní klid a pohodu, ať už se sklenkou vína nebo při letní grilovačce s přáteli – elektrická zásuvka a vývod vody jsou zde k dispozici. Nechybí ani příprava na venkovní žaluzie.

Kvalitní vybavení a pohodlí

Byt je vybaven kvalitními dřevěnými vícevrstvými podlahami a prostorným sprchovým koutem s podlahovým topením v koupelně. K dispozici je také zděný sklep, kde bezpečně uložíte kolo, elektrickou koloběžku nebo jiné věci, které se nevejdou do bytu.

Výjimečná lokalita

Rezidence se nachází v tiché ulici Na Neklance na Praze 5 – Smíchov, kde je minimální provoz. Tato jedinečná lokalita je v blízkosti přírody a zároveň nabízí skvělou dostupnost do centra i dalších důležitých míst Prahy. Pražský okruh je vzdálený jen minutu, letiště 20 minut a nejbližší tramvajová zastávka 2 minuty chůze. Oblíbená lokalita Anděl je 3 minuty autem, 10 minut hromadnou dopravou nebo 20 minut pěšky a nabízí veškerou občanskou vybavenost – nákupní centrum, restaurace, kavárny, kulturní a sportovní vyžití, stanici metra B i proslulou Náplavku.

Prostor pro vaše sny

Byt se prodává bez vybavení, takže si ho můžete zařídit přesně podle svých představ. Ideální pro dynamické jednotlivce nebo mladé páry, zároveň skvělá investiční příležitost – o nájemníky nebude nouze!

Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a objevte své nové bydlení snů v Rezidenci Neklanka II. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jakub Stáňa
Jakub Stáňa
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jakub Stáňa
Jakub Stáňa
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti