Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Pozemky v nabídce makléře Branislav Furčák

Branislav Furčák právě teď nabízí 6 pozemků

Prodej zemědělské půdy 31 614 m² Loděnice,

Nabízíme k prodeji soubor zemědělských pozemků v katastrálním území Loděnice u Berouna o celkové výměře 31614 m2. Jedná se o mírně svahovité pozemky s jižním sklonem vedené jako orná půda/trvalý travní porost. Pozemky jsou umístněny v bezprostřední blízkosti průmyslové zóny nedaleko nájezdu na dálnici do Prahy s časovou dostupností 15 min Praha Zličín. Podrobnější informace u makléře.

Prodej zahrady 3 700 m² Velké Přílepy,

Nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 3700 m2 v klidné části obce Velké Přílepy vedle veřejné komunikace z které je k pozemku přímý přístup. Aktuálně je pozemek na katastru veden jako ostatní plocha a trvalý travní porost. Podrobnější informace získáte u makléře.

Prodej zemědělské půdy 6 880 m² Loděnice,

Nabízíme k prodeji pozemek vedený na katastru jako orná půda, který se nachází nedaleko výstavby na okraji obce v blízkosti průmyslového areálu. Dobrá dostupnost do Prahy Zličín cca 15 minut po dálnici. Vhodný jako dobrá investice. Pro podrobnější informace kontaktujte makléře.

Prodej stavební parcely 1 038 m² Předboj,

Nabízíme k prodeji stavební pozemek s jihozápadní orientací situován v zeleni v již zabydlené rezidenční čtvrti na kraji obce. Jedná se o obdélník 42x25 m s vydaným stavebním povolením platným do léta 2025. Bonusem pozemku je kompletní stavební projekt pro realizaci moderní funkcionalistické vily 6+1/2T/G. Významným prvkem tohoto místa je vzrostlá zeleň, kterou je možné zakomponovat do budoucí

Prodej stavební parcely 914 m² Praha,

Nabízíme k prodeji dva stavební pozemky o výměře každý 457m2. Pozemky se vzrostlou zelení se nachází v klidné části Prahy 4 Kunratice. Plné zasíťovaní pozemků a výstavba nových asfaltových komunikací proběhne v roce 2026. Veškeré další informace kdykoliv u makléře.