Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

big left
big right
Nemovitost nabízí
KUZO Partners s.r.o.

Základní informace

Vloženo před 5 měsíci
Stránky projektu www
Volných nemovitostí 2

Popis developerkého projektu

Představujeme Vám jedinečný projekt výstavby rodinných domů v samém centru Městyse Chotětov, vzdálené 11 km JZ od Mladé Boleslavi, 6 km SZ od Benátek nad Jizerou a cca 35 km SV od Prahy.
V rámci tohoto projektu bylo realizováno a zkolaudováno 10 rodinných domů (resp. 5 dvojdomů - společná je stěna garáže) o dispozici 4+kk, užitné ploše 127,22 m2, se zahradou, garáží a parkovacím stáním.

Na přelomu měsíce května a června připravujeme „DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ“. Souběžně s touto akcí připravil Investor časově omezenou nabídku slevy z kupní ceny domu až ve výši 500.000,-Kč, a to pro první dva zájemce, kteří smluvně potvrdí zájem o koupi rodinného domu (podrobnosti o možné slevě Vám rádi vysvětlíme osobně).

Domy jsou celozděné ze systému Porotherm, vodorovné konstrukce jsou ze železobetonu, hladké minerální omítky, okna jsou plastová s izolačními trojskly, střecha sedlová. Vytápění domů a ohřev TUV je zajištěno tepelným čerpadlem systém VZDUCH – VODA s napojením na teplovodní podlahové vytápění.

V pěší dostupnosti je mateřská i základní škola, potraviny, restaurace i hospoda (Restaurace Na Radnici, https://pizza4m.cz), pošta, vlaková i autobusová zastávka, víceúčelové hřiště, tenisový kurt i hřiště na plážový volejbal, fitness centrum a mnoho dalších.

Nabízené nemovitosti developerského projektu

Zobrazit vše
small left
small right