Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

big left
big right
Nemovitost nabízí
GARTAL

Základní informace

Vloženo před 6 měsíci
Stránky projektu www
Volných nemovitostí 3

Popis developerkého projektu


Hledáte dokonalé místo pro vlastní bydlení nebo bezpečnou investiční příležitost? Rezidence Zelené údolí v těsné blízkosti Prahy 6 je tím pravým místem pro vás.

Každý byt je navržen tak, aby přinášel svým majitelům maximální užitek. Společně s architekty jsme pečlivě prošli všechny dispozici a efektivně využili každý metr plochy bez toho, aniž bychom museli slevit z našich vysokých standardů na bydlení a kvalitu. V projektu tak naleznete účelné jednotky od 1+kk až po rodinné 3+kk s předzahrádkou.

Všechny byty a bytové jednotky v projektu jsou vybaveny praktickým standardem COMFORT, který již v základu nabízí voděodolné plovoucí podlahy, velkoformátové obklady a sanitu od prověřených dodavatelů. O úsporu drahých energií se postarají moderní okna s tepelně izolačním trojsklem a kvalitní zateplení celé budovy. Snižovat budoucí náklady na bydlení pomůže také využití dešťové vody pro splachování na WC.

Lokalita:

?Skvělá lokalita a příroda v bezprostředním okolí. Téměř všude dojdete pěšky nebo na kole. Jen kousek od domu naleznete parky, hřiště, skvělé restaurace a plno krásných míst pro odpočinek i zábavu. Jen pár kroků od projektu se nachází areál původního mlýna, který se již brzy dočká kompletní revitalizace a stane se kulturně společenským místem celé obce. Užívejte si klidu a pohody s metropolí na dosah.

Nabízené nemovitosti developerského projektu

Zobrazit vše
small left
small right